2 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

TRT1’de Yayınlanan Ama Umduğunu Bulamayıp Hayal Kırıklığı Yaratan 2 Dizi! Çöküş Erken Başladı

TRT1’de Yayınlanan Ama Umduğunu Bulamayıp Hayal Kırıklığı Yaratan 2 Dizi! Çöküş Erken Başladı

TRT1 in büyük umutlarla başlayıp hayal kırıklığına sebep olan bir başka yapımı ise geçen sezon başarılı bir çıkış yapmış olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi. İkinci sezonunda dizinin adı Kıbrıs Zafere Doğru olarak değiştirildi.

TRT1 son dönemlerde yayınladığı iddialı ve büyük yapımlarıyla reytinglerine reyting katarak diğer kanalları gerisinde bırakmayı başarmıştı. Fakat her yayınladığı dizi iddialı olup beklentileri karşılayamadı. Başta iddialı başlayan ama sonra performansları düşen dizilerde var. Barbaroslar dizisi tarihi kurgusu ile birincilik alamasa da milyonları ekranlara kilitliyor ve geçer not aldı.

8 Kasımda başlayacak olan Alparslan dizisi ise daha başlamadan birincilik abonesi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kanalda yayınlanan ve tüm kanallar arasında rekor reyting sayısına ulaşan  Masumlar Apartmanı, severek takip edildiği gözlemlenen Gönül Dağı ve Teşkilat dizileri ise yollarına emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Çarşamba Akşamları Es Geçilmiş

TRT1 ekranlarının çarşamba akşamları yayınlanan iddialı bir yapımı yok. Kanalda yayınlanan Dünya Hali absürt bir komedi olarak küçük bir grup izleyici kendisine çekebilmeyi başarmış görünüyor. Yıldızları yükselen oyuncular Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin'in başrollerini paylaştığı dizi, TRT1 adına çok düşük gelen izlenme ve reyting oranları ile hayal kırıklığı olarak değerlendirilebilir. 

Dünya Hali'nden Sonra Bir Zamanlar Kıbrıs

TRT1 in büyük umutlarla başlayıp hayal kırıklığına sebep olan bir başka yapımı ise geçen sezon başarılı bir çıkış yapmış olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi. İkinci sezonunda dizinin adı Kıbrıs Zafere Doğru olarak değiştirildi. Dizi genel olarak aksiyon dolu ve tarihi gerçekleri de ekrana yansıtmaya çalışan bir Kıbrıs Türk halkının kurtuluş ve hürriyet mücadelesini ekranlara, izleyicinin karşısına getiriyor.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde ünlü oyuncu Ahmet Kuralın yanı sıra Serkan Çayoğlu, ekranların aranan yüzü Pelin Karahan, ve güzel oyuncu Gülper Özdemir'in başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Kaliteli hikayesi ve güzel çekimleri ile etkileyici bir dizi olmasına rağmen dizinin reytinglerinin beklenen reyting rekorlarının aksi yönünde haftadan haftaya düşmeye devam ettiği gözlemleniyor. İlerleyen haftalarda bu düşüşe çare bulunur mu, reytingler tekrar yükselir mi, ya da dizi finale gitme yoluna mı gider? Diziyi takip edenler tarafından merak konusu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış