2 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Krizin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Meğer Her Şey Böyle Başlamış!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Krizin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Meğer Her Şey Böyle Başlamış!

Dizinin yapımcısı olan Pana Film’in yatırım yaptığı diğer projelerinden ötürü maddi sıkıntılar yaşaması ve yapımcılığı direkt ATV televizyonuna devretmesi ile başladı. Tam 124 bölüm Pana Film tarafından Raci Şaşmaz’ın yapımcılığı ile başarılı bir şekilde çekildi yayınlandı.

ATV de yedinci sezonunu yaşayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çok büyük iç çatışmalar yaşıyor. Yayınlandığı ilk bölümlerden itibaren büyük ilgi gören dizinin usta ekip oyuncuları insanüstü bir performans sergiliyor. Ancak, dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından dizi ekibine veda niteliğinde bir mesaj paylaşımı yaparak ortalığı ayağa kaldırdı. Sette neler oluyor dedirten bu açıklamanın ardından dizinin maruz kaldığı talihsizliklere bir bakalım.

Büyük  Kriz Çıktı 

Dizinin yapımcısı olan Pana Film’in yatırım yaptığı diğer projelerinden ötürü maddi sıkıntılar yaşaması ve yapımcılığı direkt ATV televizyonuna devretmesi ile başladı. Tam 124 bölüm Pana Film tarafından Raci Şaşmaz’ın yapımcılığı ile başarılı bir şekilde çekildi yayınlandı. Ancak 200. bölümün yayınlanmasına kadar geçen sürede dizide çok fazla sorunun olduğunu takipçileri de az çok anlamıştır. Raci Şaşmaz in ürettiği fikre göre tüm oyuncular direk ATV ile anlaşarak sözleşme yenileyecek dizi tamamen ATV'nin kendi iç yapımı olarak devam edecekti. Yapımcılığını da ATV'nin kendisi yürüyecekti.

Ancak Beklenmedik Bir Şey Oldu

Dizinin tamamen ATV ye geçmesi ile sorunlar çözüme kavuşmuştu. Ancak 6. sezon biterken bir gelişme yaşandı. Dizinin senaristliğini yürüten, bu işle de adı sık sık anılan Bahadır Özdener bir yapımcılık şirketi olan  BVB bünyesinde dizinin yapım işlerinin devrini aldı. Ama bu defa bir sorun ortaya çıktı, tüm oyuncuların sözleşmeleri ATV televizyonunda kaldı. 

İpleri Geren Mevzu

Yeni sezonda yeni oyuncuların dahil olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hem eski hem yeni oyuncularının ücretlerinin arttırılmasını talep eden yapım şirketinin teklifine ATV önce tamam deyip kabul etmiş sonrasında buna dair hazırlanan sözleşmeleri imzalamamıştır. Bunun üzerine son çekilen dizinin kaydı kanala yapım şirketi tarafından teslim edilmemiştir. Bu sebeple dizi geçen hafta izleyicisiyle buluşamamıştır. 

Oktay Kaynarca'dan Gelen Mesaj

Tüm bu yaşananların üzerine dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca'nın dizi ekibini ilgilendiren mesajı çok konuşuldu.

Oktay Kaynarca özellikle Twitter da en çok gündemi meşgul eden olay ve kişiler sıralamasının üstüne çıkmasına neden olan mesajında yapımcı ve kanala dair bir açıklamada bulunmamıştır. Dizi ekibine " elinize yüreğinize sağlık yüreklerinizden öpüyorum ancak her bitiş bir başlangıçtır" diyerek dizinin akıbeti konusunda merak içinde bıraktı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış