2 Kasım 2021 09:31 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Rus Bakıcının Dehşet Anlatı Gizli Kameraya Yakalandı! 83 Yaşındaki Kadını Evire Çevire Dövdü! İşte Tüm Detaylar...

Rus Bakıcının Dehşet Anlatı Gizli Kameraya Yakalandı! 83 Yaşındaki Kadını Evire Çevire Dövdü! İşte Tüm Detaylar...

Kayseri'de meydana gelen olayda 83 yaşındaki kadının koronavirüse yakalanması üzerine aile üyeleri Rus bir bakıcı ile anlaştı. Aile bireyleri ziyaret edemedikleri için sürekli olarak görüntülü konuşurken Rus bakıcı, ""Anneniz çok iyi. Yemeklerini yiyor" cevabını alıyorlardı. Karantina bitiminde annelerini ziyaret eden çocuklar ise gördükleri karşısında hayretlere düştü. Rus bakıcının 83 yaşındaki kadını ağzını yastıkla kapatarak dövdüğü, tuvaletini yapmaması için ise aç bıraktığı ortaya çıktı.

Kayseri'de salgın nedeniyle yatağa bağlı annelerini ziyaret edemeyen çocukları, anneleri için yurt dışındaki tanıdıklarının tavsiyesi üzerine Rus uyruklu bir bakıcı ile anlaştı. Geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası hastane enfeksiyonu kaparak yatalak olan Gümüş Bozkurt'un (83) kâbusu ise bakıcının eve gelmesi ile başladı.

EVE YAPTIKLARI ZİYARETTE BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR
Bakıcı Maya Karimova, çocukları telefonla görüntülü aradığında "Anneniz çok iyi. Yemeklerini yiyor" yanıtları verdi. Karantinalarının bitmesinin ardından aile eve yapılan ziyarette şok yaşadı.

KORKUNÇ GERÇEK KAMERADA ORTAYA ÇIKTI
Annelerinin 15 kilo birden zayıfladığını, hiç konuşamadığını gören torun Kübra Kolkıran eve kamera yerleştirince, korkunç gerçek ortaya çıktı.

"TEYZEM ALTINI DEĞİŞTİRİNCE MORLUKLARI FARK ETTİ"
Yaşadıklarını Sabah gazetesine anlatan Kübra Kolkıran, "Kamerada anneannemle hiç ilgilenmediğini, sürekli sevgilisi ile konuştuğunu gördük. Teyzem anneannemin altını değiştirince morlukları fark etti.

"VURURKEN SES ÇIKMASIN DİYE YASTIK DAYAMIŞ"
Anneannem bakıcının ayrıldığını anlayınca tekrar yemeye içmeye ve konuşmaya başladı ve bize bakıcı kadının korkusundan konuşamadığını belirterek başından geçenleri anlattı. Vururken ses çıkmasın diye yastık dayadığını, ağzını kapattığını, yatağa çarparak dövdüğünü, yumruk attığını, tuvaletini yapmasın diye aç bıraktığını, ilaçlarını vermediğini, kendisiyle uğraşmamak için uyku ve sinir hapı verdiği, sabaha karşı saat 4'te banyo yaptırdığını söyledi.

"KENDİ HASTALARI DA KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞ"
Bacakları morarmıştı. Susuz kaldığı için idrarından kan geldi. Şikâyetçi olduk. Anneanneme virüs bulaştırmayalım, zarar vermeyelim derken istemeden daha büyük zarar vermişiz. Kimse annesini yalnız bırakmasın. Maya Karimova'yı tavsiye eden tanıdıklarımız böyle bir sorun yaşamadıklarını ancak kendi hastalarının da aniden kalp krizinden öldüğünü söylediler" dedi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış