2 Kasım 2021 11:12 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Cem Yılmaz Takipçisine Neler Söyledi! Gösterisi İptal Edilince Olanlar Oldu!

Cem Yılmaz Takipçisine Neler Söyledi! Gösterisi İptal Edilince Olanlar Oldu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz gün İzmir'de yapması beklenen gösterisi yağmur nedeniyle iptal olmuştu. İptal olan gösteri üzerine isyan eden hayranlarına, "Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonrasında ise "İzmir turnemizi gülerek bitirdik" ifadelerini kullandı.

İzmir Fuar Açık Hava'da 31 Ekim akşamı yapılması planlanan gösterisi, yağmur nedeniyle iptal olan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

"PARAYI BEN VERECEĞİM"
Mağdur vatandaşlardan gelen tepkileri tiye alan ünlü şovmen, yaptığı paylaşımda "Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu. Olur insanlık hali! 'Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek?' yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur," diye yazdı.

"BİR GÜN ELTON JOHN KONSERİNDEYİM..."
Yılmaz bir sonraki tweet'inde ise"Bir gün Elton John konserindeyim .Yaınmdaki adam vır vır konuşuyo.. Tat alamadım konserden Elton paramı ver diye bağırdım.E lton beni sahneye davet etti lütfen sonra konuşalım dedi. O gün bugün dostluğumuz devam eder. Türkiye’de sanatçılar çok havalı.Burnu büyük. Elton çok farklıydı" dedi.

Cem Yılmaz, isteyenlerin ödedikleri parayı geri alabileceklerini ya da 1 Kasım tarihli gösteri için biletlerini değiştirebileceklerini duyurdu.

"İZMİR TURNEMİZİ GÜLEREK BİTİRDİK"
Ertelenen İzmir gösterisini 1 Kasım Pazartesi akşamı yapan Cem Yılmaz, Twitter'dan yeni bir paylaşım daha yaptı. Gösteride çekilen bir fotoğrafı paylaşan ünlü komedyen "Evet…Dün yağdırdığım yağmur sonrası bu gece İzmir turnemizi gülerek bitirdik …Teşekkür ederim" notunu yazdı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış