2 Kasım 2021 11:43 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Kaçış Dizisine Yeni Oyuncu Geldi! Sadece İzleyiciler Değil Tüm Türkiye Heyecanlandı!

Kaçış Dizisine Yeni Oyuncu Geldi! Sadece İzleyiciler Değil Tüm Türkiye Heyecanlandı!

Başarılı oyuncu Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Başarılı oyuncu Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı Kaçış dizisiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncun kadın partnerinin İrem Helvacıoğlu olduğu da geçen haftalarda açıklanmıştı. Kaçış dizisinin mini dizi formatında hazırlanacağı ve çekim yerinin de Gaziantep ili ve çevresi olacağı da ifade edilmişti. En son olarak yeni bir oyuncunun kadroya dahil edildiği açıklandı. Arka Sokaklar dizisiyle ünlenen genç oyuncu Onur Bay 'Kaçış' dizisi ekibine katıldığı ifade edildi.

Genç Oyuncuya Yeni Şans!

Arka Sokaklar dizisinde ünlenen Onur Bay; diziden ayrıldıktan sonra Son Yaz ekibine dahil olmuştu. İkinci sezonunda beklenen ilgiyi göremeyen Son Yaz dizisi geçen haftalarda final yaparak ekranlara veda etti. Son Yaz macerası kısa süren genç oyuncu bu sefer Kaçış dizisiyle anlaştı. Mini dizi formatında yayınlanacak olan Kaçış dizisinin senaryosunu ise başarılı oyuncu Engin Akyürek'in kaleme aldığı biliniyor. 

Çekimlerine kasım ayında başlanacağı bilinen Kaçış dizisinin aksiyonu bol ve temposu düşmeyecek bir proje olacağı ifade edildi. Türkiye dizi sektörüne yeni giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus' ın ilk dizisi olan Kaçış dizisinde Engin Akyürek Mehmet karakterine hayat verecek. Projede Mehmet karakteri bir savaş muhabiridir. İrem Helvacıoğlu' nun da kadın başrol olarak projede yer aldığı biliniyor. Zeynep karakterini canlandırmaya hazırlanan güzel oyuncunun da son iki dizisi uzun ömürlü olmamıştı.

Güçlü Hikaye, Başarılı Ekip 

Senaristliğini aynı zamanda başrol oyuncusu olan Engin Akyürek'in yaptığı Kaçış dizisi hareketli sahneleriyle adından söz ettirmeye hazırlandığı ifade edildi. Gaziantep ili ve çevresinde çekilecek olan projenin yapımcılığını ise O3 Medya ve Same Film üstlenmiştir. Projeye yeni dahil olan genç oyuncu Onur Bay yer aldığı son dizisinin üzerinden az bir zaman sonra yeni dizisine Kaçış ile adım atmış oldu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış