2 Kasım 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Pınar Deniz Oyunculuğu Tartışma Konusu Oldu! Piyasa İkiye Bölündü! Ortalık Çok Karışacak

Pınar Deniz Oyunculuğu Tartışma Konusu Oldu! Piyasa İkiye Bölündü! Ortalık Çok Karışacak

Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan Yargı dizisi şu sıralar gündemden düşmüyor. Temposunun bir an bile düşmediği yapım başladığı günden beri en çok izlenen yapımların arasında yer alıyor.

Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanan Yargı dizisi şu sıralar gündemden düşmüyor. Temposunun bir an bile düşmediği yapım başladığı günden beri en çok izlenen yapımların arasında yer alıyor. Kanalın çok iyi hazırlandığı Yargı dizisinin senaryosuna da 2 sene gibi bir zaman ön hazırlık yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Başrollerin uyumu ve performansları da izleyenlerden tam not alan Yargı dizisinin yıldızı olan Pınar Deniz ise en çok konuşulan oyuncuların başında yer alıyor. Candırdığı güçlü kadın karakterini çok iyi taşıyan güzel oyuncu hayranlarının aşırı ilgisiyle dizinin çok konuşulan kadın oyuncusu olarak ön plana çıktı.

İyi Senaryo Etkileyici Oyunculuklar

Başladığı günden beri heyecan temposunun yüksek olduğu Yargı dizisi reytinglerde de sıçrama yaşadı. Her hafta izlenme oranları arttıran proje; pazar günlerinin en çok izlenen dizisi Teşkilatı da tahtından indirmeye aday konuma geldi.

Geçen sezon başladığı günden beri pazar günlerinin zirvesini kimseye kaptırmayan Teşkilat dizisi, gümbür gümbür gelen Yargı dizisine direnmeyi başaracak mıdır? İki projenin arasında kıyasıya süren reyting yarışında makas her hafta daralıyor. 

Senaryosunun çok iyi yazıldığı ilk bölümünden beri düşmeyen temposuyla fark edilen Yargı dizisi başrollerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in şahane oyunculuklarıyla da izleyenlerden tam not aldı. Ceylin karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz'in performansı dizisinin takipçileri tarafından da takdir edilmeye devam ediyor.

Güçlü Kadın Karakteri Çok Sevildi


Yargı dizisinde Avukat Ceylin olarak izlediğimiz oyuncu Pınar Deniz'in karakterini adeta yaşıyormuş gibi canlandırması dizinin sevenlerini mest etmiş durumdadır.

Bütün oyuncuların rollerinin haklarını verdiklerini ifade eden izleyenler Pınar Deniz'in oyunculuğuna ise adeta bayıldıklarını sosyal medyada dile getirir durumdalardır. Ceylin karakterinin yılmadan kendisini ve inandığı doğruları savunması; Yargı dizisinin sevilmesinde de önemli bir faktör olmuştur. 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış