3 Kasım 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Üç Kuruş Dizisi Heyecanlı Başladı! Peki Reyting Sonucu Ne Oldu! Reyting Puanı İse Şaşırttı!

Üç Kuruş Dizisi Heyecanlı Başladı! Peki Reyting Sonucu Ne Oldu! Reyting Puanı İse Şaşırttı!

Pazartesi akşamları hali hazırda birçok proje ekranlarda yer almaya devam ediyor. Üç Kuruş dizisi 1 Kasım Pazartesi yayınlanan birinci bölümüyle reyting savaşına dahil olan yeni proje oldu.

Show TV yeni sezonda birçok yeni proje ile reyting savaşına dahil olmuştu. Yeni yayınlanacak olan dizileri de peş peşe seyircilerin beğenisine sunmaya başlayan kanal yönetimi reytinglerde istediği başarıyı elde etmeye çalışıyor.

Dün akşam yayın hayatına başlayan 'Üç Kuruş' dizisi birinci bölümüyle iyi bir başlangıç yaptığı alınan reytinglerden anlaşıldı. Show TV'nin çok güvendiği projeleri arasında yer alan Üç Kuruş Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle izlenme oranlarında üst sıralarda yer aldı. Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi Show TV'nin uzun zamandır hazırlık yaptığı projelerinden birisidir.

Reyting Savaşı Kızıştı


Pazartesi akşamları hali hazırda birçok proje ekranlarda yer almaya devam ediyor. Üç Kuruş dizisi 1 Kasım Pazartesi yayınlanan birinci bölümüyle reyting savaşına dahil olan yeni proje oldu. Toplam izleyici kategorisinde ikincilik elde eden yapım; ABC1 izlenme kategorisinde de üçüncülük elde ederek gayet iyi bir reyting elde etmiş oldu.

Yasak Elma ve Kalp Yarası gibi projelerle yarışan Üç Kuruş dizisi; haftaya başlayacak olan Alparslan dizisi ile de rakip olacak.

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Alparslan dizisi yeni sezonun en iddialı projeleri arasında gösteriliyor. Barış Arduç ve Fahriye Evcen gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı projeye uzun zamandır hummalı bir şekilde hazırlık yapılıyordu. Pazartesi gününe yeni eklenecek Alparslan dizisiyle reyting savaşı iyice kızışacak gibi duruyor. Üç Kuruş dizisinin reytinglerde elde ettiği iyi derecenin haftaya nasıl olacağı ise şimdiden merak konusudur.

Show TV'nin Yüzü Güldü


Üç Kuruş dizisinin kadrosunda başarılı oyuncular Ekin Koç, Nesrin Cevadzade, Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Aksiyonu bol ve heyecanı bir an düşmeyen yapımda ilk haftaki reyting sonuçları dizi ekibini memnun etmiş görünüyor.

Tüm kişilerde ilk haftasında ikincilik elde eden Üç Kuruş dizisi iler ki haftalarda zirveye göz kırpacak gibi duruyor. Show TV'nin yeni sezonda başlayan 4 dizisinden elinde sadece Yalancı dizisi kaldı. Diğer dizileri final yapan kanal yönetiminin yeni dizisi Üç Kuruş'un reyting başarısı yönetimi oldukça memnun etti.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış