3 Kasım 2021 11:26 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Ada Masalında Üzen Veda! Erdem Kaynarcadan Veda Açıklaması Hayranlarını Yıktı Geçti!

Ada Masalında Üzen Veda! Erdem Kaynarcadan Veda Açıklaması Hayranlarını Yıktı Geçti!

Yaz akşamlarını süsleyen, genellikle komedi, aşk, dram üçgeninde konuları olan yaz dizileri bizleri ekrana kilitliyor.

Yaz akşamlarını süsleyen, genellikle komedi, aşk, dram üçgeninde konuları olan yaz dizileri bizleri ekrana kilitliyor. Hele bir de oyuncu kadroları halk tarafından sevilen karakterler ise yayımlandığı günü resmen iple çekmeye başlarız. 

Ekranın sevilen dizilerinden olan Star Tv aracılığı ile gerçekleştiren '' Ada Masalı '' güçlü oyuncu kadrosu ile tüm yaz izlenen güzel dizilerden biriydi. Seyirciyi bulunduğu mekan açısından da ayrıca cezbetmiştir. Baş kadro oyuncularından olan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz  bulunuyor. Diğer oyuncuların da başarısı gözlerden kaçmıyordu. Başarılı oyuncularından biri olan Erdem Kaynarca dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı oyuncu olan Erdem Kaynarca hangi karaktere bürünürse bürünsün onu başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Ada Masalında da bunu başarı ile yapmıştır. Ama yaptığı son açıklama Ada Masalı hayranlarını çok üzdü. Oyuncu için üzüldüklerini dile getirdiler. Erdem Kaynarca bu konuda ne açıklama yapmış inceleyelim. 

Hoşçakal Ada Masalı, Hoşçakal Batu 

Başarılı oyuncu dizide Batu karakterine hayat vermekteydi. Batu karekterini güzel bir şekilde gerçekleştiren oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaparak hoşçakal ada masalı ve batu diye başlayan sözü ile veda açıklaması yaptı. Hayranlarını yasa boğdu. Ayrıca Star Tv'ye memnuniyetini belirtti. Hayranları ise onun oyunculuk performansından hayranlık duyduklarını belirttiler. 

Erdem Kaynarca'nın Oynadığı Diğer Diziler Nelerdir? 

Erdem Kaynarca Ada Masalı haricinde diğer oynadığı diziler ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Geçen yaz sezonunda oynadığı "Gençliğim Eyvah" dizisinde yabancı bir evlat rolündeydi. Yabancı bir karaktere bürünen oyuncu kendini rolüne çok güzel kaptırmıştı. Gençliğim Eyvah da güzel bir seyirci kitlesine ulaşmıştı. Sadece bununla da sınırlı değil. Başarılı oyuncu çok tutulan Fox Tv aracılığı ile yürütülülen Yasak Elma dizinde oynamıştır. Diğer birçok tutulan dizisi ise Kalp Atışıdır. Kalp Atışı da bir dönem çok tutulan, reytingleri yüksek dizilerden bir tanesidir. Burada da Mehmet isminde karakter ile seyirciyle bulunmuştur. Diğer rol aldığı diziler ise Bir Deli Rüzgar ve Şeref Beydir. Böylesi reytingleri yüksek dizilerde yer alarak, güçlü kadrolarla oynaması aslında Erdem Kaynarca'nın başarısının da ispatıdır. 

 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış