3 Kasım 2021 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Oktay Kaynarcanın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza Vedası Ortalığı Karıştırdı! Yapımcının Haberi Yok mu! Neden Herkes Sessiz

Oktay Kaynarcanın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza Vedası Ortalığı Karıştırdı! Yapımcının Haberi Yok mu! Neden Herkes Sessiz

6 sezon devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin başrolünde oynayan Oktay Kaynarca yayınladığı bir mesajla hayranlarına şaşkınlık yarattı.

6 sezon devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin başrolünde oynayan Oktay Kaynarca yayınladığı bir mesajla hayranlarına şaşkınlık yarattı. Büyük beğeni ile izlenen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakır bey adlı karakteri canlandıran oyuncu Oktay Kaynarca geçen hafta yayınlanmayan dizi ile ilgili sorular nedeni ile dizinin yapımcı firmasına pas atarak konu ile ilgili bir açıklama yapmamıştı.

İnstagramda Yaptığı Açıklama Bomba Etkisi Yarattı

Oyuncu gazetecilerin ilettiği sorular ara cevap vermezken İnstagram hesabından dizi ile ilgili mesaj atarak yolculuğun artık bittiğini ifade etti. Salı günü yayınlanması gerekirken dizinin yayınlanmaması hayranları için büyük endişe yarattı. Arkadaşlarına teşekkür eden Oktay Kaynarca yol biter bazen söz biter her bitiş bir başlangıçtır hoşçakalın sözleri ile hayranlarına şaşırtıcı bir mesaj yayınladı. Dizi yolculuğunun bittiğini yazan oyuncunun sözleri herkesi şaşırttı. Bu sözleri ile birlikte oyuncunun diziden ayrıldığı tahmin ediliyor. Konu ile ilgili olarak dizinin yapımcı firması BVM tarafından henüz açıklama gelmediği ortaya çıktı.  

İzleyenlerine Açıklamasıyla Veda Etti

Dizinin bu haftada yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belirsizken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden açıklamaları ile Oktay Kaynarca sevenlerine veda edeceğinin sinyalini verdi. 

Ünlü Oyuncunun Açıklama ile İlgili Detayları

Dünyayı at sırtında fethetmek kolay önemli olan attan indiğinde fethettiğini yönetmektir Cengiz Han İfadelerine yer verdi. Oktay kaynarca ayrıca izleyicilerine yayına başladıkları günden beri ilgi ve sevginizi esirgemediğiniz için sorgusuz ve sualsiz yüreklerinizde sahiplendiğiniz için sonsuz teşekkürler diyerek veda mesajı verdi. 

Eşkıya dünyada oynayan Oktay Kaynarca ayrıca 7 yıldır yol aldığı ekibi içinde başarı ve mutluluğu acı sevinci birlikte yaşadığımız ekibimizin büyüğünden küçüğüne olumsuzluklar olmasına rağmen etik davranış ve iş disiplininiz ve duruş usunuzdan ötürü yüreklerinden öpüyorum yüreklerinize ve ellerinize sağlık yolculuk biter bazen söz biter ancak her bitiş yeni bir başlangıçtır hoşçakalın diye ekip arkadaşlarına da veda mesajı verdi. Yazdıkları sosyal paylaşımda bomba etkisi yaratan Oktay Kaynarca diziden ayrılacağını böyle duyurdu. Sevenlerini üzen bu gelişme ile birlikte dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış