3 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Sadakatsiz Dizisinden Büyük Bomba İzleyici İsyanları Oynayacak! Ayrılanlardan Dizide Oynayacak Oyuncu Kalmadı!

Sadakatsiz Dizisinden Büyük Bomba İzleyici İsyanları Oynayacak! Ayrılanlardan Dizide Oynayacak Oyuncu Kalmadı!

Her hafta yeni bölümlerinin heyecanla beklendiği Sadakatsiz dizisinin hikaye gidişatı konusunda eleştiriler başlamıştı.

Her hafta yeni bölümlerinin heyecanla beklendiği Sadakatsiz dizisinin hikaye gidişatı konusunda eleştiriler başlamıştı. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan dizide usta oyuncu Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve son olarak Berkay Ateş başrolleri paylaşıyor.
Son dönemde diziye büyük renk katan olaylardan biri de Cavidan karakterine hayat veren Meltem Baytok'un bir hayli öne çıkması oldu.

Ancak bu karakter ile ilgili birçok eleştiri de söz konusu. Dizinin en kokoş ve dedikoducu karakteri olan Cavidan'ın dizinin kalitesini aşağıya çektiğine dair itirazlar var. İkinci sezonuna başlayan Sadakatsiz dizisinin ana karakteri Asya'nın bir anda hiç tanımadığı Aras ile aşk yaşamaya başlaması da gelen eleştiriler arasında. Şimdiye kadar temkinli bir şekilde ilerlemiş olan Asya karakterinin bu kadar sıradan bir hatayı yapmayacağını düşünenler Aras karakterinin de dizinin hikayesine tam olarak oturmadığını ifade ediyor. 

37. Bölüm Heyecanla Bekleniyor

Sadakatsiz dizisinde senaryoya yönelik bu eleştiriler ön plana çıkarken yeni bölüm olan 37. Bölüm merakla beklenmeye başladı. 3 Kasım çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümde Aras ile Asya'yı ilk kez bir arada görecek olan Volkan adeta kıskançlıktan deliye dönecek. 37. Bölümde bombalar ardı ardına patlayacak gibi görünüyor. 

Boşanma Açıklaması

Kaza sonrası tekerlekli sandalyede gördüğümüz Derin de yürüdüğünü herkese bir mucize olmuş edasıyla göstererek kandırıyor. Yeni bölümdeki Volkanın sürprizi ise boşanma açıklaması oldu. Yayınlanacak olan yeni bölümde bir yanda Asya'nın yeni aşkı bir yanda Derin'in yalanından sıyrılma çabası diğer yanda Volkan'ın boşanma kararı alması tüm bunlar hikayede bir hayli önemli gelişmelerinin yaşanacağının habercisi gibi duruyor.

Derin evliliğini kurtarmak için çareyi Asya'da arayacak. Volkan Asya'yı Aras konusunda uyarırken bir yandan da ondan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Derin - Volkan - Asya üçgeninde yine olaylar zinciri birbirini izleyecek. Bakalım Volkanın boşanma hamlesi ne gibi sonuçlar doğuracak. Derin'in yürümesi ne gibi tepkiler alacak. Sevenlerinin merakla beklediği yeni bölüm bu çarşamba Kanal D de.
 

 

 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış