3 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Star TV Bu Sezon İlk Sırayı Garantiledi!  Üst Üste Projeler ile Kimseye Şans Tanınmayacak!

Star TV Bu Sezon İlk Sırayı Garantiledi!  Üst Üste Projeler ile Kimseye Şans Tanınmayacak!

Yaz sezonundan beri fazla dizisi bulunmayan Star TV'den üst üste projeler gelmeye başladı. 'Ada Masalı' dizisi yayında olan kanal Kasım ayına hızlı bir başlangıç yapma niyetindedir.

Yaz sezonundan beri fazla dizisi bulunmayan Star TV'den üst üste projeler gelmeye başladı. ' Ada Masalı' dizisi yayında olan kanal Kasım ayına hızlı bir başlangıç yapma niyetindedir. 31 Ekim Pazar akşamı 'Benim Hayatım' adlı dizisi yayın hayatına başlayan Star TV'de asıl bomba proje 3 Kasım Çarşamba günü geliyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı 'Sana Söz' projesi Star TV'nin en iddialı dizisi olarak lanse edildi.

İki Yeni Dizi Star TV Ekranlarında 

31 Ekim Pazar akşamı yayın hayatına başlayan Benim Hayatım dizisinde iki genç oyuncu başrolü paylaşıyor. Genco Özak ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı projenin yapımcılığını ise BVB Yapım üstlenmiştir. İstanbul'a taşınan bir genç kız ve onun ailesinin hayatta kalma mücadelesini konu edinen yapım ağırlıklı olarak dram sahneleriyle bezenmiştir. Yeni başlayan projesinde de başarı isteyen Star TV asıl diğer dizisi 'Sana Söz' ile reyting savaşında yer almayı planlıyor.

Başrollerinde deneyimli ve başarılı iki isim Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı proje 3 Kasım Çarşamba günü ekran macerasına başlayacaktır. Yayınlanan ön izleme ve fragmanları merak uyandıran 'Sana Söz' dizisinde heyecan ve aksiyonun bir an bile düşmeyeceği şimdiden belli oldu. Erkan Petekkaya'nın ilk kez polis memurunu canlandıracağı yapımda Nehir Erdoğan'da televizyon programcısı rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacaktır. Müge Anlı gibi bir televizyon programcısına hayat verecek olan Nehir Erdoğan' ilk kez böyle bir rolde göreceğiz. 

Star TV Reyting Savaşına Dahil Oldu 

Yeni sezona etkili bir başlangıç yapamayan Star TV yayınlanacak yeni projeleriyle reytinglerde bende varım dedi. Benim Hayatım dizisi 31 Ekim Pazar günü başlayan kanalın; 3 Kasım Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlayacak olan dizisi 'Sana Söz' çok ses getirecek bir yapım olarak gösterildi. Elif ve Ömer karakterlerinin bir cinayeti aydınlatmak için yan yana yer alacağı yapım kaliteli oyunculuklarla farkını yansıtacak gibi duruyor. 'Hanedan' ve 'Kaderimin Oyunu' adlı İki yeni projenin de hazırlık aşamasında olduğu ifade edilen Star TV hızlı bir geri dönüş yapma niyetindedir.

 


 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış