3 Kasım 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Yeni Dizi Misafir Gün Sayıyor! İlk Bölümden Beğenilme Garantisi Olan İlk Dizi Olarak Tarihe Geçecek!

Yeni Dizi Misafir Gün Sayıyor! İlk Bölümden Beğenilme Garantisi Olan İlk Dizi Olarak Tarihe Geçecek!

Fox TV'nin yeni sezon projelerinden olan Misafir adlı dizi başlangıç için gün saymaya başladı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı yapımın fragmanı izleyenleri merakta bıraktı.

Fox TV'nin yeni sezon projelerinden olan Misafir adlı dizi başlangıç için gün saymaya başladı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı yapımın fragmanı izleyenleri merakta bıraktı. Hazal Kaya'nın çok farklı bir karakter ile izleyenlerin karşısına çıkacağı Misafir dizisi şimdiden çok konuşuluyor.

Dram kategorisinde yer alan projenin reyting beklentisi de yüksektir. Hazal Kaya'nın canlandıracağı karakter için yeni imaj yaptığı da fragmanda görüldü. Saç rengini değiştiren güzel oyuncu oğlunun doğumundan sonra ilk kez bir projede yer alıyor.

Duygusallık Ön Planda 


Misafir dizisinin yayınlanan fragmanında duygu dolu sahnelerin yer alması izleyicileri derinden etkiledi. Eşini kaybetmiş bir baba ve kötü bir çocukluk geçirmiş bir kadının karşılaşması üzerine şekillenen Misafir dizisi duygusal yoğunluğu fazla türden bir proje olarak görülüyor.

Fragmanda Hazal Kaya'nın seslendirdiği şarkıda da duygu yoğunluğunun hissedildiği proje Çarşamba günlerinin reytingine şimdiden aday konumundadır. 

Dizi Başlamadan Önce Yeni İmajı ile Dikkat Çekiyor
Hazal Kaya'nın yeni imajıyla yer aldığı Misafir dizisi; çocukluk döneminde sevgi görmemiş bir kadının sevgi dolu bir ortama adapte olma çalışmalarını yansıtacaktır. Fragman'da yer alan duygu yüklü müzik ve Can Yücel'in şiirinin etkisi de göz ardı edilemeyecek cinstendir. İlk kez bir projede birlikte başrol olan Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un performansı da izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. 

Fox TV'nin İddialı Projesi


Misafir dizisi gerek konusu gerekse de oyuncularıyla merak edilen bir proje olarak ön plândadır. 4 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Misafir dizisi güçlü rakiplerinin karşısında hikayesi ile tutunmaya çalışacağı kesindir. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz gibi yapımlarla yarışacak olan Misafir dizisi Türk halkının seveceği türden bir konuya sahiptir. Bu durumun reytinge etkisinin nasıl olacağı yayın gününden sonra ortaya çıkacaktır. 

 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış