3 Kasım 2021 15:19 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

Show TV Üç Kuruş Dizisine Öyle Bir İsim Geliyor ki! Dizi Hayranları Bu Habere Çok Sevinecek

Show TV Üç Kuruş Dizisine Öyle Bir İsim Geliyor ki! Dizi Hayranları Bu Habere Çok Sevinecek

Televizyon ekranlarının yeni dizisi olan Üç Kuruş dizisi ilk bölümünü Pazartesi günü Show TV ekranlarında yayınladı. Seyirciler tarafından büyük bir ilgi duyulan yeni diziden henüz yeni başlamasına rağmen bomba haber duyuruldu. İlk bölümünü Pazartesi günü yayınlayan Üç Kuruş dizisi geçtiğimiz süre içerisinde yeni bir transfer açıkladı. Yeni transfer ise Kurtlar Vadisi ve Behzat Ç gibi iki başyapıtın oyuncusu olan Zafer Algöz oldu.

Ekranların yeni dizisi olan Üç Kuruş dizisi geçtiğimiz Pazartesi günü ekranlara geldi. İlk bölümünden büyük bir ilgi sahibi olan Üç Kuruş dizisi Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde Uzar Kaygılaroğlu ve Ekin Koç gibi birbirinden başarılı daha birçok ismin yer aldığı görülüyor. İstanbul'da bulunan çingene mahallesi Çıngıraklı'da geçen senaryosunda Leyla karakterini canladıran Aslıhan Malbora büyük alkışlar toplamayı başarıyor. Diziye dahil olacak olan Zafer Algöz ise dizinin bir diğer başarılı oyuncularından olan Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Bahar karakterinin babası Nezir’i canlandıracak.

Zafer Algöz Kimdir?

Zafer Algöz 1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatrolarına tayin olarak birçok oyunda yer almıştı. Daha sonrasında ise tecrübesine tecrübe kataran birçok dizi ve sinema filmi de çevirdi. Başarılı oyuncu 2010 yılında En İyi Komedi Erkek Oyuncu ödülünü alırken, 2016 yılında Komedi Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu, 2017 yılında ise Komedi Dalında Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülünü kazandı. Birçok başarılı yapıtta yer alan Zafer Algöz şimdi ise Show TV ekranlarının yeni dizisi olan Üç Kuruş dizisinde yer alacak. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda görev alan başarılı oyuncu milyonların oynadığı League Of Legends isimli MOBA oyununda Gangplank isimli karakterin Barbaros isimli kostümünü Türkçe olarak seslendirmiştir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış