4 Kasım 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:12

Türk Ekonomi Bankası Ve Hepsiburada’dan Dev Kampanya! Bu İndirimi Alanlar Yaşadı! İşte Büyük Fırsat

Türk Ekonomi Bankası Ve Hepsiburada’dan Dev Kampanya! Bu İndirimi Alanlar Yaşadı! İşte Büyük Fırsat

TEB Visa kartı ile hepsiburada.com üzerinden yapılan alışverişlerde ilk kez kredi kartı kaydeden müşteriler için olan kampanya 01-15 Aralık 2021 tarihi arasında geçerli olacak.

Türk Ekonomi Bankası ve Hepsiburada, TEB müşterilerine ve Hepsiburada kullanıcılarına özel bir kampanya içeren bir duyuru yapan TEB, müşterilerini memnun etti. Dev kampanyada TEB müşterileri 50 TL indirim kuponu kazanacaklar.

50 TL İndirim Fırsatı
 

Türk Ekonomi Bankası ve Hepsiburada iş birliği ile kullanıcılarına özel bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya ile TEB Visa kredi kartı olan müşteriler yararlanabilecek. Kampanya detayı ise Hepsiburada’dan ilk kez TEB Visa kartı ile 250 TL ve üstü alışveriş yapıp yine ilk kez hepsiburada.com’a kredi kartını kaydettiren müşterilerine 50 TL indirim yapmış olacak. TEB kredi kartı olanların Visa logolu kredi kartı sahibi olmaları gerektiği vurgulandı.

Kampanyaya konu olmayan ürünler arasında altın, cep telefonu, dijital ürünler (Netflix hediye kartı, Xbox Live üyelikleri, Steam cüzdan kodları, Google Play kodu ve Pubg Mobile paraları vb) ve taşınabilir bilgisayar hariç tutuluyor.

Kampanyaya Katılım Ve Detaylar
 

Kampanya katılım için en önemli unsurlar TEB Visa kredi kartının olması, Hepsiburada’ya ilk defa kredi kartının kaydedilmesi ve 250 TL ve üzeri alışveriş (kargo bedeli hariç) yapılmış olması gerekiyor. Kampanyaya katılım için herhangi bir SMS gönderimi ya da mobil uygulama üzerinden katılım gerekmiyor. Alışveriş tamamlanıp ödeme kısmında, sipariş özeti ekranında müşteriler indirimin gerçekleştiğini görebilecekler.

TEB Visa kartı ile hepsiburada.com üzerinden yapılan alışverişlerde ilk kez kredi kartı kaydeden müşteriler için olan kampanya 01-15 Aralık 2021 tarihi arasında geçerli olacak. Bu tarihler arasında altın, cep telefonu, dijital ürünler (Netflix hediye kartı, Xbox Live üyelikleri, Steam cüzdan kodları, Google Play kodu ve Pubg Mobile paraları vb) ve taşınabilir bilgisayar hariç yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerde (kargo ücreti hariç) ödemenin tamamlandığı sipariş özeti ekranında indirim yekûn tutara uygulanmış olacak.

Kampanya çift kredi kartı kullanımını desteklemiyor. Hepsiburada’nın ödeme seçeneklerinde bulunan birden fazla kredi kartı ile ödeme seçeneği bu kampanyanın kapsamının dışında bulunuyor. Bir önemli detayda dijital kart ödemelerinin kampanyaya dâhil olmaması. Son olarak kampanya 15 Aralık 2021 saat 23:59’a kadar geçerli olacak.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış