6 Kasım 2021 11:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:10

Halis Özkahya'dan Büyük Hata! Taraftarlar Kendilerini Zor Tuttu!

Halis Özkahya'dan Büyük Hata! Taraftarlar Kendilerini Zor Tuttu!

Gaziantep FK - Kasımpaşa futboll kulüpleri geçtiğimiz gün yeşil sahalara çıkarak karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabet sonucunda ise inanılmaz bir hata meydana geldi. Maçın son dakikalarında henüz bitmesine 4 dakika varken hakem Halis Özkahya tarafından gelen bitirme düdüğü şoke etti. Maçı 4 dakika erken bitiren Halis Özkahya hatasını anlayarak oyuncuları tekrardan saha içerisine davet etti ve 4 dakikalık uzatma oynatıldı. İşte tüm detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasındaki Gaziantep FK-Kasımpaşa karşılaşmasında skandal bir olay yaşandı. Kalyon Stadı'nda yapılan ve 2-0 ev sahibin üstünlüğüyle devam eden müsabakanın normal süresi sonunda hakem Halis Özkahya 9 dakikalık uzatma verdi. Maç, 90+5'inci dakikada Özkahya'nın yanlış son düdüğüyle tamamlandı ve takımlar soyunma odasına gitti.

Özkahya, yardımcı hakemlerin uyarısıyla maçı erken bitirdiğini anlayarak kalan 4 dakikanın tamamlanması için takımları sahaya çağırdı. Bir süre takımlar sahada ısındıktan sonra karşılaşma kalan 4 dakikanın oynanması için hakem atışıyla yeniden başladı.Eksik sürenin oynanmasının ardından maç, Özkahya'nın ikinci bitiş düdüğüyle sona erdi. Halis Özkahya'nın soyunma odasına giderken moralsiz olduğu gözlendi.

Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında ilginç olay
"BEN OLSAM HAFTALAR BOYU BEKLETİRİM"
Halis Özkahya'nın hatasını eleştiren eski hakem Bünyamin Gezer, "Hayatımda çok hakem hatası gördüm ama böylesini görmedim. Türk hakemliği ne hale gelmiş. Asla kabul edilebilecek bir olay değil. Merkez Hakem Kurulu'nun disiplin anlayışı böyle maçlardan geçer. Ben olsam, Halis Özkahya ve ekibini haftalar boyu bekletirim. Bu olay dünya basınına da düşer." dedi.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış