6 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:09

MasterChef le Adını Duyuran Herkesin Tanıdığı Yarışmacı Pelin Zaman'ın Sevgilisinin Kendisinden Daha Ünlü Bir İsim Olduğu Ortaya Çıktı!

MasterChef le Adını Duyuran Herkesin Tanıdığı Yarışmacı Pelin Zaman'ın Sevgilisinin Kendisinden Daha Ünlü Bir İsim Olduğu Ortaya Çıktı!

MasterChef Türkiye 2021 de adının sıkça duyulduğu mesleği aşçılık olmamasına rağmen mutfakta büyük hünerler sergileyen yarışmacının özel hayatı da merak edilmeye başlanmıştı. Artık Pelin Zaman ile ilgili program dışı edinilmiş birçok bilgi sosyal medyada dolaşırken bir bilgi içlerinden sıyrılıp dikkatleri üzerine çekiyor.

MasterChef programının yarışmacısı olarak hayatımıza giren güzel yüzlü Pelin Zaman, ekranlarda izledikçe merak konusu oldu. MasterChef Türkiye’ nin en son sezonu olan 2021 yılında adından sıkça bahsettiren baskın karakterli bir yarışmacısı olan Pelin Zaman’ ın özel hayatı, programı izleyenlerin büyük merak konusu oldu ve herkes bu dişli yarışmacının geçmişini, özel hayatını araştırmaya başladı. Yapılan araştırmalarda şok olunacak bir bilgi ile karşılaşıldı.

Pelin Zaman’ ın Birlikte Olduğu Kişiyi Herkes Tanıyor!

MasterChef Türkiye 2021 de adının sıkça duyulduğu mesleği aşçılık olmamasına rağmen mutfakta büyük hünerler sergileyen yarışmacının özel hayatı da merak edilmeye başlanmıştı. Artık Pelin Zaman ile ilgili program dışı edinilmiş birçok bilgi sosyal medyada dolaşırken bir bilgi içlerinden sıyrılıp dikkatleri üzerine çekiyor. Pelin Zaman, MasterChef programı ile ünlü oldu fakat sevgilisinin ondan daha ünlü bir isim olduğu ortaya çıktı.

Meğer erkek arkadaşını Pelin Zaman’ dan önce tanımışız! 

Pelin Zaman Şarkıcı Gökhan Akar ile Aşk Yaşıyor 

Evet! Yanlış okumadınız. Pelin Zaman’ ın birlikte olduğu o isim şarkıcı Gökhan Akar.  Bunu Pelin Zaman'ın sosyal medya paylaşımlarında da görmeniz mümkündür. Şarkıcı Gökhan Akar ile birçok paylaşımı olan Masterchef Türkiye programının iddialı yarışmacısı hem işte hem aşka kazanmış denilebilir. 

Gerek yaptığı yemekler ve tatlılar ile gerek sunumları ile en iyiler içerisinde olmayı hep başaran Pelin Zaman aslında sadece aşçı değil! Peki Pelin Zaman kimdir? Bu sorunun cevabını hemen verelim.

Pelin Zaman’ ı Tanıyalım...

Bilindiği gibi Masterchef, bir rekabet ortamı ile  yapılan yemek ve tatlıların Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu' ndan oluşan bilirkişi ekibinin beğenisine  sunularak ilerleyen program  formatıdır ve her kesimden oluşan bir izleyici kitlesine sahiptir. İşte Pelin Zaman da üstün performansı ile bu yarışmanın önde gelen yarışmacılarındandır. Bir havalimanında çalışan 33 yaşındaki Pelin Zaman asçılığa merak sarmış ve iki yıl kadar bir süre bu konuda eğitim almıştır. Dünya mutfağı ile de oldukça ilgili olan bu yarışmacı repertuarını genişletmeye ediyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış