6 Kasım 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:09

Boşanma Avukatının Ofisinde Kan Donduran Olay! Astsubay Canına Kıydı!

Boşanma Avukatının Ofisinde Kan Donduran Olay! Astsubay Canına Kıydı!

Muğla Marmaris ilçesinde gerçekleşen olayda boşanma aşamasında olan astsubay kendi canına kıydı. Boşanma avukatının ofisine gelerek bazı protokolleri imzalayarak eşi ile ayrılmak için son kez buluşan astsubay beylik tabancasını çıkartarak kendini vurdu.

Olay, saat 19.30 sıralarında sıralarında Armutalan Merkez Mahallesi’ndeki bir avukatlık bürosunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, astsubay olarak görev yapan Haydar Babur (42) bir süre önce boşandığı eşi Y.Ö ile ortak çocuklarının velayeti ve boşanma protokollerinin imzalaması için avukatlık ofisine geldi.

Son Dakika: İntihar etmek için doğal gazı patlattı! Ortalık savaş alanına döndü
BALKONDAN BİR EL SİLAH SESİ GELDİ
İşlemlerin ardından Babur, ofisin balkonuna çıktı. Kısa süre sonra balkondan bir el silah sesi geldi. Balkona çıkan avukat ve büro çalışanları Babur’u kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerinde Babur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Eski eşinin hayatını kaybetmesi üzerine boşanma aşamasındaki eski eşi Y.Ö.’de sinir krizi geçirdi. Olay yerine sevk edilen ambulans ile Y.Ö. hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili gerekli olay yeri incelemesinin ardından Babur’un cenazesi Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

BEYLİK TABANCASI İNCELEME ALTINA ALINDI
Astsubay Babur’un beylik tabancası incelenmek üzere muhafaza altına alınırken, iki çocuğu bulunan Babur’un cenazesinin resmi işlemler sonrası memleketi Bursa’da toprağa verileceği öğrenildi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış