7 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:08

Üç Kuruş Dizisi Oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu Her Rolde Bambaşka Biri! Neler Yapmamış Ki! Görünce Çok Şaşıracaksınız

Üç Kuruş Dizisi Oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu Her Rolde Bambaşka Biri! Neler Yapmamış Ki! Görünce Çok Şaşıracaksınız

Son dönemlerde yeteneklerini konuşturan başarılı oyuncusu ise dikkatlerden kaçmıyor. Gerek duruşu olsun gerekse de oyunculuk başarısı olsun gözlerden kaçmıyor.

Sinema ve film oyunculuğunda başarılı olmak ve halk tarafından benimsenmek için birçok etkene dikkat etmek gerekiyor. Bunlardan ilki hiç şüphesiz mimikleri düzgün kullanabilmektir. Ve mimikleri güzel ve etkili kullanabilmek de bir sanattır. Çünkü bunu herkes yapamaz. Sanatçı, oyuncu olmak da öyledir. Herkes zira yetenekli olarak doğmuyor. 

Son dönemlerde yeteneklerini konuşturan başarılı oyuncusu ise dikkatlerden kaçmıyor. Gerek duruşu olsun gerekse de oyunculuk başarısı olsun gözlerden kaçmıyor. Herkese nasip olmayan bu yetenekli, yakışıklı oyuncu kim dersiniz? Aklınıza gelen o ilk isim, kendisi susup mimikleri konuşan adam tatbikî de Uraz Kaygılaroğlu.

Baş Oyuncu Olarak Girmediği Hangi Dizide Başarısını Katlayarak Geçti? 


Geçtiğimiz sezon güzel reytingler elde eden Ege yöresinde çekilen "Sefirin Kızı" dizisinde yer almıştır. Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek öncülüğünde bu kadroda yer almıştır. Ve bu  dizide güzel performans göstererek seyirciden tam not almıştır. Oyunculuğu ile başrol olan oyunculardan daha fazla adından söz ettirmiştir. Peki, Uraz Kaygılaroğlu bunu neye borçluydu? 

Uraz Kaygılaroğlu yeteneğindeki mucize başrol oyuncularının da önüne geçerek gösterdiği performans ve başarısını tamamlayan yüzdeki uyumudur. Her rolünde, bunu resmen yaşayarak vizyona yansıtmıştır. Bu da seyircinin dikkatinden kaçmamıştır.

Diziden sonra çıkan haberlerde ise Uraz Bey'in gerek imajı gerekse başarısı sonucu halk başrol oyuncularının da önüne geçtiğini belirtmiştir.

Başarılı Oyuncunun Yer Aldığı Diğer Diziler 

Eskiler bunu daha iyi bilecektir. Uraz Kaygılaroğlu, ergen yüz ifadesi olarak, belki de bizim ilk olarak burada görüp tanıdığımız dizi "Pis Yedilidir. Pis Yedili çıktığı dönem çok tutulan gençlere yönelik bir diziydi. Uraz Kaygılaroğlu burada lise öğrencisi rolünü her hareketi ile hakkını vererek yapmıştır. 

Diğer çok sevilen dizilerden birisi de" Muhteşem Süleyman’dır. Burada da rolüne uyum sağlama adına kilo veren bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Yaptığı güzel mimikler, ifadeler ile adeta seyirciyi kendine çekti.

Diğer rol aldığı kaliteli diziler ise: Yedi Güzel Adam, Ege'nin Hamsisi, Baba Candır, Masum Değiliz ve son olarak Üç Kuruş. Üç Kuruş, dizisinde sarı saçları ile adeta roman olarak doğmuş gibi rolünü yaşayan bir Kartal var. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış