8 Kasım 2021 12:56 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:07

Sözde Mahkeme Olayı Tepki Çekti! Çiftin Mahrem Görüntüleri Pahalıya Patladı!

Sözde Mahkeme Olayı Tepki Çekti! Çiftin Mahrem Görüntüleri Pahalıya Patladı!

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde meydana gelen olayda bir çiftin mahrem görüntüleri internete düşünce yer yerinden oynadı. Belediye Başkanı Mustafa Lafcı kendi makamında yapmış olduğu sözde mahkeme ile çifti ilçesinden kovdu.

Çankırı ilinin Eldivan ilçesinde şok yaşatacak bir olay meydana geldi. Esnaflık yapan A.A ile eşinin mahrem görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınlanınca iş çığırından çıktı. Bu olayın yaşanmasının ardından A.A'nın iddialarına göre fırıncılık yapan bir şahıs kendisiyle görüştü. Kendisine uygunsuz tekliflerde bulunduğunu da ifade etti.

Uygunsuz Teklife Karşı Öfkelendi!

Uygunsuz teklife karşı öfkelenip tepki gösteren çift en yakın karakola giderek şikayette bulundu. Şikayetin üzerine Belediye Başkanı Mustafa Lafcı ve Hasan Lafcı mahalle muhtarı A.A'yı ziyeret etti. Yapılan bu ziyarette iddialara göre kendilerini tehdit ederek, belediye başkanının odasına davet etti.

A.A yaptığı açıklamalarda, "Başkanın babası Hasan Lafcı ve muhtar, yanlarında iki kişi ile dükkanıma geldiler. Ben gitmek istemedim. Bana 'Gelmezsen belediye önünde seni linç edecekler' dediler. Bu şekilde gittim. Kamera görüntüleri incelenirse söylediklerim doğru çıkacak." ifadelerini kullandı.

İlçeden İşte Böyle Kovdu!

Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın çifti belediye başkanı odasına götürdükten sonra toplantı yaptığı ortaya çıktı. Toplantı esnasında Mustafa Lafçı'nın "İlçemizde bulunan kanaat önderlerinin çoğunluğu, buradakilerin ortak kanaati, bilerek-bilmeyerek yapılmış bu hareketin ilçemize yakışmadı. Buralarda artık sizin yaşamanızın, kalmanızın uygun olmadığı kanaatindeyiz. Bununla ilgili olarak da herkesin isteği en kısa zamanda Eldivan'dan başka diyarlara gitmeniz" ifadelerini kullandığı görülüyor.

A.A'dan Çarpıcı Açıklama Geldi!

Tüm bu başından geçenleri A.A ise şu şekilde anlattı; "Yaşadıklarımızdan dolayı eşim çalıştığı iş yerine gidemiyor. 24 yaşındaki kızım da işine gidemiyor. Kızım hakkında da dedikodu çıkardılar. 17 yaşındaki oğlum sosyal hizmetlerde kalıyor. Yanımıza gelmek istemiyor. Oğlumu da etkiliyorlar. Görüntülerdeki kişiler tarafından ilçeyi terk etmemiz için baskı yapıldı."

Mustafa Lafcı Olaya Son Noktayı Koydu!

Mustafa Lafcı ise olayları yalanlamayarak, "Buralarda Yaren kültürü vardır. Yaren Başağalarının, kaymakam, belediye başkanları kadar değeri vardır. Burada onlar da var. Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil. Bunun talebi esnaf ve muhtarlardan geliyor. Bahsedilen videonun bir bölümünü izledim midem bulandı. Böyle bir adamın dükkanına nasıl çocuklarımızı göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış