8 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:07

Zalim İstanbul'un Cereni Bahar Şahin Yeni Dizi İçin Hemen Almanca Öğrendi! Bakın Taktiği Ne Olmuş

Zalim İstanbul'un Cereni Bahar Şahin Yeni Dizi İçin Hemen Almanca Öğrendi! Bakın Taktiği Ne Olmuş

Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Bahar Şahin, Zalim İstanbul'dan sonra yıldızı parladı ve yeni bir projede ismini duyurmayı başardı.

Kanal D medya, her zaman başarılı ve kaliteli diziler ile adını duyurmuştur. Geçtiğimiz yıllarda da çıktığı dönem adından oldukça söz ettiren, reytinglerde üst sıralarda yer alan önemli dizisi Zalim İstanbuldur. 

Zalim İstanbul'da dizinin gerek konusu gerekse kendi çekiciliği ve oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların başarısı kendinden övgüyle bahsettirmeyi başarmıştır.

Dizide gözlere çarpan en önemli başrol oyuncusu Bahar Şahin yani Zalim İstanbul'un, zalim kızı Ceren karakteridir. Ceren dizide dik başlı, sinirli, hırsından annesini dahi görmeyen, para için ailesini ezen bir karakteri canlandırır. Bahar Şahin, Zalim İstanbul'da oyunculuğu ve başarısı ile gözlere çarpmaktadır. Bunun sonucu olarak ise Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde kariyer basamaklarını yükselerek çıkmıştır ki güzel oyuncu yeni bir proje hazırlığı içerisinde Almanca öğrenmeye başlamıştır.

Bahar Şahin Duran Dizisi İçin Almanca Öğrenmeye Başladı 


Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Bahar Şahin, Zalim İstanbul'dan sonra yıldızı parladı ve yeni bir projede ismini duyurmayı başardı. 

Duran adlı dizi için çalışmalara başlayan oyuncu, Aralık ayında ekranlara tekrar dönecek. Duran adlı dizi Gain dijital platformu için çekilmektedir. Dizi hakkında ipucu verecek olursak Bahar Şahin dizide "Aslı" olarak karşımıza çıkacaktır. Başrol oyuncusu olan diğer isim Oktay Çubuk ile çalışmalar yürütecektir. Dizide konu olarak ise bir boksörün hikâyesi canlandırılacaktır. 

Bahar Şahin Duran dizisi için ayrıca Almanca öğrenmeye çalıştığını, zor bir dil olduğunu belirterek dizi çalışmaları için memnun olduğunu dile getirdi.

Yeni Proje Bahar Şahin'e Neler Katacak? 

Dijital platformda yer almayı başaran Bahar Şahin, bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun farkında. Çünkü proje çalışmasının, kariyeri noktasında hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacağının farkında.

Ayrıca bir açıklamasında dijital platformda çekilen dizilerin oyunculuğu noktasında televizyondaki gibi özgürlüğü bağlayıcı olmadığını, kendilerini böyle bir platform sayesinde daha rahat ve özgür hissettiklerini dile getirdi.

Bahar Şahin 'in ayrıca Kasım ayı Mag Dergisi kapak fotoğrafında da yer alması giderek başarısına başarı kattığını ispatlar nitelikte. Ama başarı için daha yol alması gerektiğini, olduğu nokta içinse memnuniyetini dile getirdi. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış