8 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:06

Kalp Yarası Dizisindeki Son Dakika Kararı! Seyirciyi Derinden Etkileyecek!

Kalp Yarası Dizisindeki Son Dakika Kararı! Seyirciyi Derinden Etkileyecek!

Kalp Yarası dizisinin reytinglerinde de sıkıntıların baş göstermesinden dolayı hikaye yön değiştirmişti. Tekrar eskisi gibi Hande karakterinin Ayşe ve Ferit karakterlerinin hayatının merkezinde yer alması olasılığı seyircileri rahatsız edecektir.

ATV ekranlarının pazartesi akşamları ilgiyle izlenen yapımı Kalp Yarası heyecan dolu bölümü 8 Kasım Pazartesi akşamı ekranlarda olacaktır. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı projede Ayşe ve Ferit karakterlerinin duygu dolu aşk hikayesi senaryolaştırılıyor. 

Hande Yine İş Başında


Kalp Yarası senaryosunda uzun zamandır hep ön planda tutulan Hande karakteri bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde de yine ortalığı karıştırıyor. Dizinin hayranlarının ısrarlarıyla Ayşe ve Ferit tekrar yan yana gelmişti.

Seyircilerin saf aşkı ekranda görmek istediklerinin belirtmeleri ve ısrarları senaryonun bu yönde değişmesine katkı sağladı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde; Hande karakterinin bütün yaşadıklarından dolayı Ayşe karakterini sorumlu tutmaktadır. Ayşe'ye gün yüzü göstermek istemeyen Hande yine kötülük peşindedir.

Güzel Oyuncu Dikkat Çekici Bir Şekilde Ekranlarda Olacak


Güzel oyuncu Merve Çağıran'ın hayat verdiği Hande karakteri 19. bölümde yine çok fazla ekranda görünecektir. İzleyicinin pek haz etmediği Hande karakterini senaristler yeniden ön plana çıkarmaya başladı.

Kalp Yarası dizisinin reytinglerinde de sıkıntıların baş göstermesinden dolayı hikaye yön değiştirmişti. Tekrar eskisi gibi Hande karakterinin Ayşe ve Ferit karakterlerinin hayatının merkezinde yer alması olasılığı seyircileri rahatsız edecektir. Ferit karakterine saplantılı bir şekilde hala tutkun olan Hande karakteri Ayşe karakterinin mutsuzluğu için yine iş başındadır. 

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?


8 Kasım Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yeni bölümü yayınlanacak olan Kalp Yarası dizisinde; Ayşe ve Ferit bebeklerinin heyecanıyla  yeni bir gelecek kurmak için adım atarlar. Çok mutlu olan çiftin heyecanı her geçen gün artmaktadır.

Bir yandan hikâyeye yeni dâhil olan sırlarla dolu Miraz karakteri kâbusu vardır. Ayşe ve Ferit ikilisinin hayatına dalan Mirza'nın asıl amacının ne olduğu hala ortaya çıkmamıştır. Mirza'nın kim olduğunu ve onlardan ne istediğini Ferit çözmeye çalışır.

Hande ise her zaman ki gibi boş durmaz. Ayşe'nin mutsuzluğu için her yolu deneyecek olan Hande; Yaman'ı da geri kazanmak için türlü numaralara başvurur. Yaman'ın Adnan Sancakzade'nin öz oğlu olduğunu öğrendiği günden beri Hande durmamakta kararlıdır. Betül ve Yaman ikilisi arasında adeta kara kedi gibi duran Hande kötülük tohumlarını ekmeye devam eder. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış