9 Kasım 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:06

Yasak Elma Dizisine Sürpriz Karakter! Yeni Oyuncu Diziye Ayrı Bir Renk Getirecek! Eda’nın Tavrı Merak Ediliyor

Yasak Elma Dizisine Sürpriz Karakter! Yeni Oyuncu Diziye Ayrı Bir Renk Getirecek! Eda’nın Tavrı Merak Ediliyor

Fox TV'nin başarılı projelerinden birisi olan Yasak Elma Dizisi sürükleyici bölümleriyle pazartesi akşamlarının adeta fenomeni olmuş durumdadır. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı yapımda; değişen hikâye kurgusuyla zirve yarışının son haftalarda galibi durumundadır.

Fox TV ekranlarında pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma'da kadroya yeni bir ismin dahil edildiği açıklandı. Gazeteci yazar Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiler doğrultusunda oyuncu Ersel Şibil; Doğan karakterinin yanında yer alan yardımcı rolüne hayat verecektir.

Ersel Şibil Kimdir?

Tiyatro sahnesinden yetişen oyuncu Ersel Şibil 2007 ile 2010 yılları arasında İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda bulundu. Sonrasında eğitim için İstanbul'a taşınan birçok oyuncuyada oyuncu koçluğu yaptı. Diziler ve sinema filmlerinde boy gösteren oyuncu çok izlenen yapımlarda da yer aldı. Küçük Ağa, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Gülperi gibi başarılı projelerde oyunculuk yaptı. Ayrıca sinema filmlerinde de yer alan oyuncu yeteneğini birçok yönden ortaya koydu. 

Kariyerine tiyatro ile başlayan oyuncu daha sonrasında yer aldığı projelerle adından söz ettirdi. Oyunculuğun yanı sıra oyuncu koçluğu da yapan başarılı ismin yeni projesi fenomen dizi Yasak Elma oldu. İlgiyle izlenen Yasak Elma'ya ilerleyen haftalarda dâhil olması beklenen oyuncu; Doğan karakterinin her işine koşan yardımcısı olarak dizide boy gösterecektir.

İlgiyle İzlenmeye Devam

Fox TV'nin başarılı projelerinden birisi olan Yasak Elma Dizisi sürükleyici bölümleriyle pazartesi akşamlarının adeta fenomeni olmuş durumdadır. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı yapımda; değişen hikâye kurgusuyla zirve yarışının son haftalarda galibi durumundadır. Rakiplerine açık ara fark atan Yasak Elma dizisi; yayınlanan son 3 bölümünde de liderliği kimseye kaptırmadı. Beşinci sezonuyla yayın hayatına devam eden Yasak Elma'nın son haftalardaki bölümleri sosyal medyanın da dilindeydi. Aldatılma ve aldatılan kadının intikamı üzerine kurgulanan yapım izleyicilerden tam not aldı. 

Birçok oyuncunun yer aldığı Yasak Elma dizisinde birinci sezonun başından beri kadroda değişmeyen isimler Eda Ece ve Şevval Sam oldu. İzleyicilerin çok sevdiği Yıldız ve Ender karakterlerine hayat veren iki başarılı oyuncu dizilerinin ilgi görmesinden oldukça memnundur. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisi en iyi reyting oranlarını beşinci sezonunda kaydetti. Sadık olan izleyicisinin üzerine daha da ekleyen Yasak Elma dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış