10 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:04

Bir Kız Fenomenlik Uğruna Bunu da Yaptı! Görenler Kalk Diye Uyardı! Ancak Hiç Takmadı! Akıl Almz Olay Ordu’da Yaşandı

Bir Kız Fenomenlik Uğruna Bunu da Yaptı! Görenler Kalk Diye Uyardı! Ancak Hiç Takmadı! Akıl Almz Olay Ordu’da Yaşandı

İlk kez böyle bir duruma şahit olan görevliler önce şaşırıp sonra akıl sağlığı merkezi ile iletişime geçti. En uygun durumun hastaneye yatırmak olduğunu düşünen memurlar duruma böyle açıklık getirdi. Bu konu ile ilgili soruşturmada başlatıldığı bildirildi.

Ordu’nun Ünye bölgesinde, Akkuş-Niksar caddesi üzerinde öğle vakitlerinde Suna Yeşil isminde (32) yaşındaki bir kadın bir anda kendini yola atınca hayat durdu. Etraftaki halk vakit kaybetmeden polise haber verdi. İkna edilerek yoldan kaldırılan kadın gözden kaybolduktan bir süre sonra polis mensupları, Atatürk Parkı yakınlarında bir kadının denize düştüğü haberini aldı. 

İtfaiye ve sağlık çalışanları sahile hızla geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği mensuplarınca sudan kurtarılan kadın, balıkçı teknesi ile Ünye İskelesi'ne alındı. Kadının, ufak bir zaman önce yola yerde yatan Suna Yeşil olduğu anlaşıldı. Sağlık mensuplarınca yardım ettiği kadın ambulanstan gitmek isteyince, polisin ikna çalışmasıyla ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı. 

İntihar Girişimine Kalkıştı 


Sağlık kuruluşundaki tedavisinin ardından iyileşen Bayan Suna Yeşil, dün geç saatlerde Ünye semtinde konakladığı otel odasının balkonuna çıkıp kendini balkondan aşağı bırakmak istedi. Otel görevlilerinin şikâyeti üzerine bölgeye polis ve sağlık mensupları çağırıldı. 

Ambulansla tekrardan hastaneye sevk edilen ve psikolojik problemleri olduğu anlaşılan kadın, polis merkezinde Elâzığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. İlçede bir gün süresince yola yatan, denizin içine atlayan ve sonrasında otel balkonundan intihara kalkınca polis ve sağlık mensupları harekete geçiren kadının asıl amacının, sosyal medyada hesabındaki hayran sayısını çoğaltmak olduğu öğrenildi.

Suna Yeşil Ne Yapmıştı?


Suna Yeşil'in, önce yolda arabaların önünde yere serildiği, arkasından da atlamak için denize doğru atladığı zamanları cep telefonu kamerasıyla kaydedip, 'TikTok' sayfasında paylaştığı da ortaya çıktı. Hesabında videolarının yer aldığı çokça paylaşım videoları olan Suna Yeşil'in, en son hastanede sedyede üstünde de kayda aldığı resimleri bir şarkı beraberinde paylaştığı görüntülendi. Bu durumlara şahit olan devlet memurları durum karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

İlk kez böyle bir duruma şahit olan görevliler önce şaşırıp sonra akıl sağlığı merkezi ile iletişime geçti. En uygun durumun hastaneye yatırmak olduğunu düşünen memurlar duruma böyle açıklık getirdi. Bu konu ile ilgili soruşturmada başlatıldığı bildirildi. Konuyu böyle sonuçlandırdılar. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış