11 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:03

Dünya Mars'ta Doğdum Diyen Gencin Anlattıklarını Konuşuyor! Gerçek Olabilir Mİ? Tüyleriniz Ürperecek

Dünya Mars'ta Doğdum Diyen Gencin Anlattıklarını Konuşuyor! Gerçek Olabilir Mİ? Tüyleriniz Ürperecek

Kızıl gezegende yaşamış olduğunu iddia eden Kibriyanovich'in ayrıntılı anlattıkları daha da korkunç boyutlara ulaştı. Buna göre Mars'ta hayat sürenlerin silah ve ev yapmayı bildiklerini ve onların kendisini şimdilik insanlara göstermeye pekte niyetli olmadığını dile getirdi.

Rusya'da yaşamakta olan 24 yaşındaki Boriska Kibriyanovich isimli gencin anlattıkları önce ürküttü sonra şaşkına çevirdi. Öldükten sonra başka bir bedende hayata gelme inancı olarak bilinen Reenkarnasyon'a inandığı anlaşılan gencin söyledikleri akıllara durgunluk verdi. Önceki yaşamında Mars'ta doğduğunu ve bu gezegende karşı karşıya gelen iki düşman grubun arasında geçen nükleer savaştan sağ kurtulduğunu iddia etti.

Ailesi de gencin anlattıklarına paralel olarak. "Ona hiçbir şey öğretmememize rağmen 1 yaşından beri hep Mars ile ilgili konuşuyor." İşte Boriska Kibriyanovich'in şaşırtıcı hikâyesi.

Rusya'nın Volgograd isimli kentinde yaşamakta olan Boriska Kibriyanovich isimli gencin anlattıkları ülkenin gündemine oturdu. Bebekliğinden beri süper zekâ olarak bilinen bu genç bir önceki yaşamında Mars’ta yaşadığını iddia etti.


Çok Erken Konuşmaya Başladı


24 yaşındaki Boriska Kibriyanovich'in ailesi çok küçük yaşlardan beri yüksek zekâlı olduğunu fark ettiklerini ve çok erken konuşmaya başladığını söylediler. Konuşmaya başladığı 1 yaşından bu yana sürekli Mars ile ilgili konuşan ve önceki yaşamında Mars'ta yaşadığını ve burada iki Düşman grup arasında bir nükleer savaş çıktığını Ve bu savaşın büyük yıkım yarattığını fakat hayatta kalmayı başaranların da olduğunu söyleyen Kibriyanovich'in ailesi anlattıklarına inanmış durumda. 


Ev ve Silah Yapmayı Öğrettiler


Kızıl gezegende yaşamış olduğunu iddia eden Kibriyanovich'in ayrıntılı anlattıkları daha da korkunç boyutlara ulaştı. Buna göre Mars'ta hayat sürenlerin silah ve ev yapmayı bildiklerini ve onların kendisini şimdilik insanlara göstermeye pekte niyetli olmadığını dile getirdi. Ayrıca Marstakilerin karbondioksit soluduğunu da dile getiren Kibritanovich, oksijen ile yaşayamazlar o yüzden  dünyaya geldiklerinde yanlarında karbondioksit tüpü getirmeleri gerekecek dedi. 


Rus genç Kibrşyanovich, insan yaşamıyla ilgili olarak ise, "Büyük Gize Sfenksi'nin (Giza Piramidi) arka tarafında ortaya çıkarılması gereken çok önemli bir sır var. Bu sır ortaya çıktığında insanların da hayatı kökten değişecek. Piramitte bir açılma mekanizması var fakat nasıl olduğunu şu an tam hatırlamıyorum" diye konuştu. Kibritanovich'in Mars'ta yaşadığını iddia ettiği yıllarda görev ve konumunun ne olduğu ise merak konusu olarak kaldı. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış