11 Kasım 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:03

Acun Ilıcalıdan Büyük Jest! MasterChef Programından Elenen Emre Büber'e Hayatının Fırsatı Sunuldu!

Acun Ilıcalıdan Büyük Jest! MasterChef Programından Elenen Emre Büber'e Hayatının Fırsatı Sunuldu!

Sosyal medyada gezen iddiaya göre başarılı bir aşçı ve kısa sürede insanlar tarafından beğeni toplayabilen kapasitesi ile bir rahatsızlık sonucu hayatının etkilenmesine Acun Ilıcalının gönlü razı olmadı ve ona hayatının fırsatını sundu.

Tv8 Ekranlarının çok sevilen yemek programı Masterchef her hafta haftanın 5 günü seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. MasterChef'in 11. Haftada yarışmaya veda eden ismi Emre Büber olmuştu. İlk beşe gireceği seyirciler tarafından kesin gözüyle bakılan Emre Büber'in elenmesi hakkında hasta olduğu İçin bilerek elendi iddiaları ortaya atıldı. Emre Büber elendikten sonra iddiaya göre Acun Ilıcalıdan flaş bir hamle geldi. Yarışmacıların başarılarına kayıtsız kalamayan Acun Ilıcalı tarafından Emre Büber'e hayatının teklifinin sunulduğu öne sürülüyor.

Sosyal Medya Sallanıyor!


Sosyal medyada büyük bir kitle tarafından sevilen ve desteklenen Konyalı Emre Büber 11. Haftada MasterChef programında elenen isim olmuştu. Parkinson hastalığına yakalanan ve isteyerek yarışmayı sonlandırdığı söylenen Emre Büber'in yaşadığı ülke olan Avusturya'ya dönüş biletini aldığı bildirilmişti. Aslen Konyalı olup Avusturya'da ikamet eden Emre Büber gerek kişiliği gerek yakışıklılığı ve gerekse mutfak bilgisi açısından büyük beğeni toplamıştı. Yarışmayı severek takip edenler tarafından da ilk beşe gireceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ayrıca Emre Büber'in asıl mesleği de aşçılıktı. 


Ata Benli isimli ünlü İnstagram fenomeni tarafından herkesi kahreden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre MasterChef yarışmacısı Emre Büber'e parkinson teşhisi konulmuştu. İşte ünlü fenomenin o söyledikleri; "Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz." "Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalık için tedavi görecek "Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır.

Acun Ilıcalı Devreye Girdi İddiası


Sosyal medyada gezen iddiaya göre başarılı bir aşçı ve kısa sürede insanlar tarafından beğeni toplayabilen kapasitesi ile bir rahatsızlık sonucu hayatının etkilenmesine Acun Ilıcalının gönlü razı olmadı ve ona hayatının fırsatını sundu. Ilıcalı’nın elenen yarışmacıya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde cömert bir iş teklifinde bulunduğu iddia edildi. İddia doğruysa eğer Emre Büber'in Avusturya'ya gitmesine gerek kalmayacak ve hem sevdiği işi yapacak hem de tedavisini olabilecek. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış