12 Kasım 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:01

FLASH TV'de Nihat Doğan Kürdüm Dedi! Tuğba Ekinci Bayrak Açtı! Ortalık Birden Karıştı! Tuğba Ekinci Yayını Terk Etti

FLASH TV'de Nihat Doğan Kürdüm Dedi! Tuğba Ekinci Bayrak Açtı! Ortalık Birden Karıştı! Tuğba Ekinci Yayını Terk Etti

FLASH TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Türk bayrağı tartışması çıktı. Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ın buluştuğu bölümde büyük tatsızlık çıktı.

FLASH TV'de yayınlanan Al Sana Haber adlı programa konuk olan Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin sebebi Nihat Doğan'ın "kürdüm ve gurur duyuyorum" demesinin ardından Tuğba Ekincinin Türk bayrağı açması oldu. Tartışmanın ardından Tuğba Ekinci stüdyoyu bağıra çağıra terk etti.

Gerginlik İyice Büyüdü


FLASH TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Türk bayrağı tartışması çıktı. Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ın buluştuğu bölümde büyük tatsızlık çıktı. Canlı yayınlanan programın tüm kavga anları ekrana yansıdı.

Gerilim Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci arasında geçti. İkilinin arasında geçen gerilimin boyutu Türkiye Cumhuriyeti ve bayrak konularına gelince Seyhan Soylu olaya dâhil oldu. Şeytan Soylu tarafları sakinleştirmeye çalışırken bir anda gerilim arttı ve Tuğba Ekinci programı terk etti. 


Nihat Doğan'dan Savunma: Sırf Kürt Diye


Programın konuklarından biri olan ve Mehmet Ali Erbil ile "taciz mesajı" skandalına karışan Tik Tok fenomeni ve aynı zamanda şarkıcı Ece Ronay'a yönelik PKK'lı olduğu suçlamalarını ele alan ve çok sinirlenen Nihat Doğan, "Kendi Kürt kimliği üzerinden kızı (Ece Ronay) istihza edenler, kıza itibar suikastı yapanlar, sırf Kürt  diye kızı bir terör örgütü üzerinden linç etmeye çalışanların karşısındayım. Bak bu da böyle biline, yeter artık bu tahammülsüzlüğünüz. Haddinizi bileceksiniz. Deyince Tuğba Ekinci hariç herkes alkışladı.

 "Yine Kürt Fatma'nın ve Muşlu Kürt Fadıl'ın oğlu olarak doğmak isterdim"dedi


Nihat Doğan konuşmasına "Ben Kürt'üm, ırkımla da gurur duyuyorum. Değil bir defa, bin defa da dünyaya gelsem yine Kürt Fatma'nın ve Muşlu Kürt Fadıl'ın çocuğu olmak isterdim. Kısa Kürtçe bir şey (şarkı) okumak istiyorum" deyince, bu sözlerin üzerine Tuğba Ekinci Nihat Doğan'a karşı çıkarak, "Biz de Türk'üz anneciğim, bir dakika, hayırdır" diye seslendi ve hemen ardından Türk Bayrağı açarak tepkisini gösterdi. 


Ardından Seyhan Soylu araya girerek ve Ekinci'ye seslendi ve "Yanlış yapıyorsun" dedi. Hemen ardından tansiyonu daha da yükselten şey Nihat Doğan'ın "Her Kürt'ün önünde de bu bayrağı açmayın" demesi oldu. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış