12 Kasım 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Yasak Elma’nın Üç Oyuncusu Asansörde Kaldı! Ortaya Öyle İlginç Anlar Çıktı Ki? Bir Anda Gündem Oldular

Yasak Elma’nın Üç Oyuncusu Asansörde Kaldı! Ortaya Öyle İlginç Anlar Çıktı Ki? Bir Anda Gündem Oldular

Komedi ve esprili paylaşımları ile takipçi sayısını arttıran güzel oyuncu yine dikkat çeken bir paylaşımı ile gündem olmayı başardı.

Televizyon dizileri ve oyuncuları her zaman gündem olmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisi de bunlardan sadece birisi oluyor. Peki, hangi ünlü sanatçı asansörde kalmış olabilir. İşte haberimizin detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Yasak Elma Oyuncuları Asansörde Mi Kaldı?


Sevilen dizi yasak elma heyecanlı bölümleriyle hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Sevilen dizinin başrol oyuncusu Eda Ece (Yıldız) hala başrolde oynamaya devam ediyor. Dizi den birçok ünlü oyuncu ayrılmasına rağmen hala ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan yasak elma oyuncuları sette yerini almaya devam ediyor. Eda Ece (yıldız) karakterini canlandıran güzel oyuncu kamera arkası görüntüsü ve İnstagram paylaşımları ile de hayranlarının karşısına çıkmaya aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Komedi ve esprili paylaşımları ile takipçi sayısını arttıran güzel oyuncu yine dikkat çeken bir paylaşımı ile gündem olmayı başardı. Ünlü oyuncunun İnstagram paylaşımı yapmasıydı. Güzel oyuncu Eda Ece (yıldız) asansör içinde fotoğraf paylaşımı yaparak kocam ve sevgilisi, Bunlarla asansörde kaldım, yazıklar olsun paylaşımı yaparak izleyenlerini yine güldürmeyi başardı.

Asansörde Kalan 3 Kişi Kim?


Yasak Elma oyuncuları kamera arkası görüntüleri ile paylaşımlar yaparak eğlenceli anılarını paylaşmayı gayet de çok seviyorlar. Yıldız karakterine can veren eda ece asansör için de kumru karakterini  canlandıran Biran Damla Yılmaz ve Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay ile bir paylaşım yaptı. Film de Çağatay ve Kumru tarafından aldatılan yıldız burada küçük bir mizah yaparak sevenlerini gülümsetmeyi başarıyor. Tabi sette küçük bir talihsizlik yaşanmıyor değil. Dizi de yıldız aldatıldığını öğreniyor ve dizi harareti ile asansör de kalma durumlarını eğlenceli bir hale dönüştürüyorlar. 

 Yeni Bölüm de Neler Bekliyor?


Ünlü oyuncu eda ece İnstagram paylaşımları ile yasak elma dizisinin yeni bölümleri için de küçük tüyolar verirken bu hafta da tüyo vermeyi ihmal etmedi.

Mahkeme salonundan çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak izleyiciler için de merak konusu oldu. Acaba Yıldız ve Çağatay boşanıyorlar mı? Sorusu akıllara geldi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış