12 Kasım 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Hakan Ural’ın Yoğun Bakıma Alındığı İddia Edildi! İşte Son Durumu! Sevenleri Üzgün

Hakan Ural’ın Yoğun Bakıma Alındığı İddia Edildi! İşte Son Durumu! Sevenleri Üzgün

Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve yıllardır kendisini ekranlarda görmemeye alışık olduğumuz Hakan Ural maalesef ki PCR sonucu pozitif çıktı.

Ünlü oyuncu ve sunucu  Hakan Ural ile ilgili korona mı oldu haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Hakan Ural korona mı oldu yoksa bu bir söylentiden ibaret bir haber mi? 

Hakan Ural 'ın Testi Pozitif Çıktı


Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve yıllardır kendisini ekranlarda görmemeye alışık olduğumuz Hakan Ural maalesef ki PCR sonucu pozitif çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan sabah programına Nur Tuğba Namlı ile devam eden Hakan Ural geçenlerde sosyal medya üzerinden rahatsız olduğunu ve takipçilerinden dua isteyen bir paylaşımda bulunmuştu. İlk günlerde soğuk algınlığı olarak başlayan hastalık sureci ve ardından testin negatif çıkmış olması sevindirici bir haber olmuştu. Sonrasında iyileşemeyen sanatçı Hakan Ural tekrar PCR testi yaptırmaya karar veriyor.

Bunun sonucunda ne yazık ki test sonucu pozitif olunca hemen hastaneye kaldırılıyor. Sağlık durumunun ise gayet iyi olduğunu açıklayan iş ortağı  olan arkadaşı  Nur Tuğba Namlı program esnasında açıklama yapmıştır. Hakan Ural hayranlarını sevindiren bu haber ile hayranları biraz daha rahat nefes almış oldular.

 Hakan Ural'ın Son Durumu Nasıl?


Kanal D ekranlarında neler oluyor hayatta programı ile her sabah izlemeye ve görmeye alışık olduğumuz Hakan Ural  seyircisini maalesef ki üzdü. Yayın akısına bir süredir katılamayan ünlü sanatçı soğuk algınlığı olduğunu dile getirmişti. Fakat bu rahatsızlığı iyileşmeyince ikinci yapılan PCR testi sonucunda pozitif haberi ile hayranlarını ve sevenlerini üzdü. Ünlü sanatçının sağlık durumun gayet iyi olduğu haberleri ile tekrar hayranlarını ve sevdiklerini mutlu eden ünlü sanatçı Hakan Ural'ın hastanede tedbir amaçlı olarak kaldığı bildirildi. Program sunucusu arkadaşı Nur Tuğba Namlı’nın da haberi teyit etmesi ile güzel haberlerini almış olduk ünlü sanatçımızın.

Sağlık durumunun normale dönmesinden sonra yeniden kaldığı yerden program sunuculuğu hayatına devam etmeyi düşünen Hakan Ural’ın en kısa sürede hastaneden çıkması bekleniyor. Seyircisi ile dört gözle buluşmayı bekleyen ünlü sanatçıdan iyi haberlerin gelmesinin ardından çift doz aşı olduğu da biliyorduk.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış