12 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmeyen Gelişme! Ünlü Oyuncu Ayrılık Kararını Açıkladı!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmeyen Gelişme! Ünlü Oyuncu Ayrılık Kararını Açıkladı!

Eylül ayında yeni bölümleri ile ekranlara gelen dizi, bu sezonda merakla beklenirken, son bölümlerde reytinglerin düşmesi dizi ekibini telaşlandırdı. Buna önlem olarak bazı kararlar alan dizi yapımcısı, dizideki güzel oyuncunun diziden ayrılmasına karar verdi.

Her salı akşamı TRT 1'de ekranlara gelen Masumlar apartmanı dizisinde şok eden gelişmeler yaşanıyor. Sezona bomba gibi giren dizi, üzücü ayrılık haberleri ile gündeme geldi. 

İzleyici tarafından çok sevilen her bölüm adından söz ettiren Masumlar apartmanı dizisi yeni gelişmeleri ile de adından çok söz ettiriyor. Geçtiğimiz sezon diziye veda eden Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasından sonra dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar çok merak ediliyordu. Eylül ayında yeni bölümleri ile ekranlara gelen dizi, bu sezonda merakla beklenirken, son bölümlerde reytinglerin düşmesi dizi ekibini telaşlandırdı. Buna önlem olarak bazı kararlar alan dizi yapımcısı, dizideki güzel oyuncunun diziden ayrılmasına karar verdi. 

Masumlar Apartmanında Neler Oluyor?


Dram türündeki dizi aynı zamanda psikoloji ve aşk ta içeriyor. Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar apartmanı dizisinin senaryosu Deniz Madanoğlu ve Rana Madanoğluna ait. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi isimlerin bulunduğu dizinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. Usta oyuncu Atilla Şendil'inde yer aldığı dizide Esra Ruşan, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Metin Coşkun, Gizem Katmer ve Emir Özden gibi oyuncularda rol alıyor. Geçtiğimiz sezon Başrol oyuncusu olan Farah Zeynep Abdullah'ın senaryo gereği diziden ayrılması ile yerine gelen isim ise güzel oyuncu Melisa Şenolsun olmuştu. Ancak reytinglerin düşmesi ile dizi yeni isim arayışına girdi. 

Masumlar Apartmanına Yeni Gelecek İsim Kim?


Dört kardeşin, psikolojik sorunlarından yola çıkarak dram haline gelen hayatlarını konu alan Masumlar apartmanı dizisinde Rüya karakterinde diziye dahil olan Melisa Şenolsun'un diziden ayrılacağı duyuruldu. Reytinglerin düşmesi sonucunda yeni isim arayışına giren Masumlar apartmanı dizisine Ceylan karakterinde katılacak olan isim ise Aslıhan Gürbüz'ün olacağı öne sürüldü.

Dizinin yayınlanan son bölümünde Esat ve Gülben'in evlilik hazırlıkları devam ederken, Safiye Gülben'i evlilikten vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Rüya ile ilgili acı gerçeği öğrenen Esra ise Rüya'nın ailesinin evine giderek Rüya'yı yanına aldı.


 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış