12 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Kuruluş Osman Dizisinde Bu Sezon Bir İlk Gerçekleşti! Diğer Sezonlara Göre Bombayı Patlattı

Kuruluş Osman Dizisinde Bu Sezon Bir İlk Gerçekleşti! Diğer Sezonlara Göre Bombayı Patlattı

Geçen senelerde ki bölümler de çift haneleri görmeye alışmıştık. Fakat bu sene seyircilerin de dizilere karşı biraz daha az izleme oranın da olması da etkiledi

Yerli yapımı diziler ve bu dizilerin için de yer alan tarihi diziler de ciddi bir izleyici kitlesine sahip olmaya devam ediyor. Kuruluş Osman da bu tarihi dizi filmlerin de sadece bir tanesi ama izleyici kitlesi müthiş durumda.

Kuruluş Osman’da Bir İlk


Kuruluş Osmanlı her Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Bu sene 3. Sezon bölümleri çekilen dizinin  bir ilke daha imza attı diyebiliriz. 10 Kasım akşamın da dizinin 70. bölümü yayınlandı. Film her zamanki gibi reyting sıralamasında zirvede yerini almayı başardı. Asıl dikkat durum ise  tüm kişiler  kategorilerinde açıklanan birincilik ile beraberinde çift haneli reyting aldı. Bu durum bu sene ilk kez yaşandı. Geçen senelerde ki bölümler de çift haneleri görmeye alışmıştık. Fakat bu sene seyircilerin de dizilere karşı biraz daha az izleme oranın da olması da etkiledi Kuruluş Osmanlıyı.

Hangi Diziler Çift Hane Reyting Aldı


Diziler bizim günlük yaşantımızın nerdeyse olmazsa olmazları arasında artık. Nerdeyse her güne sığdırdığımız bir dizimiz var. Dizi izlemeden o gece bitmiyor bizler için. Bu dizileri izleyince farkında olmadan yaptığımız bir şey oluyor. Film sektörünü ilgilendiren bir duruma da aracılık etmiş oluyoruz. Nedir bu aracılık ettiğimiz şey? Filmlerin izlenip izlenmemesi aslında biz seyircilerin elinde, ne kadar çok kişi izlerse dizileri, o diziler yayın hayatına devam ediyor.

Bunların yanında reytingler yükseliyor. Reyting demek ise o gece en çok hangi film izlenmiş sıralamasını görebiliyoruz. Çift haneli reyting dizilerini daha önce de kanal d ekranlarında yayınlanan camda ki kız dizisi, TRT bir ekranlarında yayınlanan gönül dağı dizisi ve yine TRT bir yapımı olan teşkilat dizisi çift haneli reytingi görmüşlerdi.

Kuruluş Osman dizisi de bu sene ilk kez 70. Bölüm de bu 3 diziye katılarak çift haneli reytinglerine yeniden kavuşmuş oldu. Burak Özçivit’in başrollerin de oynadığı kuruluş Osmanlı başarılı oyuncularıyla birlikte kalitesini de atlamadan iyi bir iş çıkarmayı bu sezonda başardılar. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış