13 Kasım 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Nihat Doğan Siyasete Atılıyor! HDP’ye Katılır Mısın Sorusuna Net Yanıt Verdi! 2023’ de Milletvekili Olacağım Dedi

Nihat Doğan Siyasete Atılıyor! HDP’ye Katılır Mısın Sorusuna Net Yanıt Verdi! 2023’ de Milletvekili Olacağım Dedi

Ünlü türkücü ve sunucu Nihat Doğan Flash TV kanalında Al Sana Haber programı ile hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Gündeme bomba açıklamaları ile düşmeye devam eden ünlü türkücü siyasete atılacağını açıkladı.

Nihat Doğan her zaman gündemde yer almayı başaran bir sanatçı olmuştur. Kritik açıklamaları ve aşk hayatları ile göz önünde olmayı devam ettiren ve bir TV programında Al Sana Haber programı ile yine ilginç çıkışlar yapmaya devam etmektedir.

Hangi Partiden Aday Olacak?


Ünlü türkücü ve sunucu Nihat Doğan Flash TV kanalında Al Sana Haber programı ile hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Gündeme bomba açıklamaları ile düşmeye devam eden ünlü türkücü siyasete atılacağını açıkladı. Moderatörlüğünü Seyhan Soylunun, yorumculuğunu da Ebru Polat, Bahar Candan, Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan ın yaptığı, Al sana programında ciddi açıklamalarda bulunmaya ve tartışma yaratan açıklamalar yapmaya devam ediyor.

2023'de Siyasete Gireceğim

2023’te siyaset yapacağım, özgürlükçüler kazanacak, diktatörler kaybedecek diyerek bomba açıklamalar yaptı. Ak partiden mi aday olacağı sorularına ise Erdoğan konusuna kesinlikle girmeyeceğini söyledi. Hangi Partiden aday olacağı ile ilgili bilgi vermeyen ünlü türkücü, aday olunca görürsünüz hangi partiden adaylığımı açıklayacağımı dedi.

Seyhan Soylu’nun hangi partiden siyaset yapacaksın HDP’ den mi diye sorunca, evet HDP de olur o da siyasi bir parti, bağımsız da olabilirim zamanı gelince görürsünüz diye noktayı koydu.

Ünlü türkücü Nihat Doğan geçtiğimiz günler de de Tuğba Ekinci ile Kürt- Türk kavgası yapmışlardı. Ebru Polatta sinirlerine hâkim olmayarak, bir çakacağım birinin ağzına tam olacak demişti. Şarkıcı Tuğba Ekincinin Türk bayrağını çıkarıp açınca, Nihat Doğan’ın her Kürdün önünde bu bayrak açılmaz diyerek tansiyon yükselmişti. Gerilimin artmasının ardından ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci stüdyoyu terk etmişti. Al sana haber programında sular durulmak bilmiyor. Nihat Doğan sansasyonel açıklamaları ile gündemde kalmaya devam ediyor. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış