13 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:59

Serenay Sarıkaya Bana Travma Yaşattı Deyip Dava Açmıştı! Mahkeme Kararını Verdi

Serenay Sarıkaya Bana Travma Yaşattı Deyip Dava Açmıştı! Mahkeme Kararını Verdi

Güzel oyuncu kendisi ile ilgili dedikoduları haber yapan köşe yazarı ile başlattığı hukuk mücadelesini kazandı. Köşe yazarı için, bana travma yaşattı, kişiliğim ve itibarım zedelendi, diye dava açmıştı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya kendisine atılan iftiradan dolayı mahkemeye dava açmıştı ve o mahkeme kararı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’yı haklı buldu ve tazminat bedeli ödenmesine karar verdi.

Evli Kulüp Başkanı ile Aşk Yaşadı İddiası


Serenay Sarıkaya dizilerde ve sinemalarda görmeye alışık olduğumuz işini hakkıyla yapan ve sektörün aranan yüzlerinden biri olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günler de ortaya atılan bir iddia yı gazete köşe yazarlarından birisi kaleme almıştı. Serenay Sarıkaya için evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşıyor dedikodularını kaleme alarak köşesinde haber yapan yazar için itibar davası açmıştı. Uzun süredir devam eden dava Serenay Sarıkaya adına güzel bir haber olarak sonuçlandı.

Serenay Sarıkaya Ne Kadar Tazminat Bedeli Aldı


Güzel oyuncu kendisi ile ilgili dedikoduları haber yapan köşe yazarı ile başlattığı hukuk mücadelesini kazandı. Köşe yazarı için, bana travma yaşattı, kişiliğim ve itibarım zedelendi, diye dava açmıştı. Ve ardından 50 000 liralık tazminat davası da açmıştı. Dedikoduların asılsız olduğunu söylese de köşe yazarı bu dedikoduyu gerçek bir şekilde haber yapmaktan vazgeçmedi. 

İstanbul Asliye Hukuk mahkemesin de geçtiğimiz günlerde dava görüldü ve sonlandı. Serenay Sarıkaya’yı mahkeme haklı bularak 10 000 lira tazminat bedeli ödenmesine karar verdi. Mahkemeye iki tarafında avukatları katıldı. Köşe yazarı, güzel oyuncuya 10 000 Türk lirası ödemesine hükmetmiş oldu.

Serenay Sarıkaya Kimdir?


Oyunculuk ve modellik yapmaktadır. 15 yasında katıldığı güzellik yarışmasında jüri özel ödülü aldı. İlk olarak şaşkın filmi ile oyunculuğa adımını atmış oldu. Sonrasında da birkaç film de rol alan güzel oyuncu, Adanalı dizisi ile şöhreti tam anlamıyla yakaladı. Ve ekranların aranan yüzü oldu. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış