13 Kasım 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:59

Müge Anlı'da Şok Gözaltı! İtiraf Hemen Geldi! Boğup Su Kuyusuna Attım! Bu Nasıl Bir İnsanlık

Müge Anlı'da Şok Gözaltı! İtiraf Hemen Geldi! Boğup Su Kuyusuna Attım! Bu Nasıl Bir İnsanlık

Bir süredir Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Neslihan Batur cinayeti ile ilgili itiraf en sonunda geldi. Canlı yayına katılan ve Neslihan Baturun sevgilisi olan adam gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürüldü.

ATV ekranlarının sabah kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugüne damga vurdu. Canlı yayını bir anda polisler bastı ve şüpheliyi göz altına aldı. Müge Anlı stüdyosunda buz gibi bir hava estiren olay şok etkisi yarattı. Müge Anlı stüdyosunda gözaltına alınan adam cinayeti itiraf ederek gündem yarattı. Haberin bütün detaylarını yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz. Bu sabah yayınlanan ve en fenomen programlar arasında yer alan Müge Anlı'da izleyicileri şok eden bir olay yaşandı. Canlı yayına gelen polisler adamı kelepçeleyerek göz altına aldı. 

Cinayet İtirafı En Sonunda Geldi 


Bir süredir Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Neslihan Batur cinayeti ile ilgili itiraf en sonunda geldi. Canlı yayına katılan ve Neslihan Baturun sevgilisi olan adam gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürüldü. Burada yapılan sorguda ise cinayeti işlediğini itiraf etti.

Katil zanlısının verdiği ifade ise tam anlamıyla kan dondurdu. Sevgilisi Neslihan Baturu boğarak öldürdüğünü ve daha sonra bir su kuyusunun içine attığını itiraf eden adam tutuklanarak ceza evine gönderildi. Müge Anlı programda yaşanan bütün detayları izleyici ile paylaştı. Programda aranan Neslihan Baturun bir cinayete kurban gittiği netleşti. 

Öldürüp Su Kuyusuna Atmış


9 Kasım Salı günü ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Neslihan Baturum cinayete kurban gittiği ile ilgili şok bir itiraf geldi. Katil zanlısı sevgilisi ile arasında bir tartışma çıktığını ve kendisine hâkim olamayarak cinayeti işlediğini itiraf etti.

Canlı yayında göz altına alınan zanlı polis nezaretinde merkeze alındı. Burada yapılan sorgulama da cinayeti işlediğini itiraf etti. Sorgunun tamamlanmasının ardından katil zanlısı sevgili tutuklanarak ceza evine gönderildi. Yaşanan bu olay gündemde büyük yankı uyandırdı. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış