13 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:59

Dudaktan Kalbe Dizisinin Ünlü Oyuncusu Vefat Etti! Bir Dönemin Oyuncusu Artık Aramızda Yok! Sevenleri Çok Üzüldü

Dudaktan Kalbe Dizisinin Ünlü Oyuncusu Vefat Etti! Bir Dönemin Oyuncusu Artık Aramızda Yok! Sevenleri Çok Üzüldü

Dudaktan kalbe isimli dizide rol alan Yunus Dinçer evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bir dönemlerin en ünlü dizileri arasında yer alan Dudaktan Kalbe’nin oyuncularından olan Yunus Güner geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyuncunun sevenleri bu durum karşısında yasa boğuldu.

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren dizide başrolde yer alan ünlü oyuncunun sevenleri bu haberle birlikte göz yaşlarına boğuldu. Evinde kalp krizi geçiren Yunus Dinçer genç yaşta hayatını kaybetti. Ünlü oyuncudan kahreden haber dün sabah saatlerinde geldi. Haberle ilgili tüm detayları yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz.

Genç Oyuncudan Kahreden Haber


Dudaktan kalbe isimli dizide rol alan Yunus Dinçer evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ünlü oyuncudan ne yazık ki kahreden haber geldi. 2007 ve 2009 dönemlerinde Show TV ekranlarında yayınlanan Dudaktan Kalbe dizisi tam anlamıyla fırtınalar estirdi. Bu dizide Namık karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu Yunus Dinçer dün Cihangirde ki evinde geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu haber sevenlerini yasa boğdu. Henüz 49 yaşında olan genç oyuncunun arkadaşları ve sevenleri sosyal medya platformları üzerinden üzüntülerini dile getirdi. Deniz Uğur yaptığı paylaşımda 30 yıllık arkadaşımı kaybettim. Çok üzgünüm. Daha çok doğum günü kutlamayı planlıyorduk dedi.

Sevenlerinden Mesaj Yağıyor


Yunus Dinçer dizilerde gösterdiği performansı ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu arkadaşları ve sevenleri mesajlarını paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler. Diğer bir oyuncu arkadaşı olan Fadik Sevin Atasoy ise Ah Yunusum güzel kalpli arkadaşım ölüm sana asla yakışmadı mekânın cennet olsun arkadaşım diyerek üzüntüsünü bu şekilde dile getirdi. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış