15 Kasım 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:58

Erdoğan'ın Sözlerine CHP'den Yanıt Geldi! "Ekonominin Kitabını Yazdık"

Erdoğan'ın Sözlerine CHP'den Yanıt Geldi! "Ekonominin Kitabını Yazdık"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasındaki "Biz Bu Noktada ekonominin kitabını yazdık. Yazmaya devam ediyoruz" ifadelerine karşılık Cumhuriyet Halk Partisi'nden cevap geldi. CHP sözcüsü Faik Öztrak, "Kitap okumayan, ekonominin kitabını yazamaz. Yazmaya kalkarsa tabelaya 1$ = 10 TL yazar. Bunu yapana da dense dense 'çakma ekonomist' denir." cevabını verdi.

CHP Sözcüsü ve Ekonomi Politikaları Genel Başken Yardımcısı Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün bir toplantıda yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Bu mesele ekonomide kafanız nasıl çalışıyor ona bakıyor. Biz bu noktada ekonominin kitabını evelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz” sözlerine karşılık, “Yazmaya kalkarsa tabelaya 1$ = 10 TL yazar” dedi.

"ÇAKMA EKONOMİST"

Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Memur-Sen'in 'Büyük Türkiye Buluşması' toplantısındaki sözlerine tepki göstererek, “Kitap okumayan, ekonominin kitabını yazamaz. Yazmaya kalkarsa tabelaya 1$ = 10 TL yazar. Bunu yapana da dense dense ‘çakma ekonomist' denir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması
Faik Öztrak'ın paylaşımı

BİR PAYLAŞIM DAHA

Erdoğan'ın sözleriyle ilgili bir paylaşımda daha bulunan Öztrak, "Ekonominin kitabını yazdığını söyleyen Erdoğan'ı, kendine bağlı kurumun yazdığı kitap yalancı çıkardı. Erdoğan, “Bugüne kadar sabit ücretli kardeşlerimizi, enflasyona ezdirmedik” dedi. Strateji Bütçe Başkanlığı'nın Program kitabı yalanladı. Kitap okumak bunun için önemli." dedi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış