15 Kasım 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:58

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Yolun Sonu Gözüktü! Seyirci Saç Baş Yoldu! Artık Bu Diziyi İzlemem Diyor! Dizi Final Yapabilir

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Yolun Sonu Gözüktü! Seyirci Saç Baş Yoldu! Artık Bu Diziyi İzlemem Diyor! Dizi Final Yapabilir

Ekranların nefesleri kesen yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde tam anlamıyla garip ve enteresan olaylar yaşanıyor. Artık seyirci sıkıldı. Sonu final mi olacak

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizi ile ilgili olarak yolun sonuna gelindiği ve yakın bir zamanda final yapılacağı iddiası bomba etkisi yarattı. Saç baş yolduran dizi izleyicileri tam manasıyla çıldırttı. Milyonlarca hayranı olan dizide yaşanan gelişmeler neticesinde reytinglerde önemli bir düşüş yaşandı.

Seyirciler sosyal medya platformlarında artık bu diziyi izlemeyeceklerini paylaşırken dizinin final yapacağı söylentileri de kulaktan kulağa dolaşıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Demir Yaman'ın cesedine ulaşılması seyircilere pes dedirtti. Akıbeti henüz netlik kazanmayan ve dördüncü sezonunu yaşayan dizi ne yazık ki final yapacak. 

Bir Zamanlar Çukurova’da Yaşanan Garip Olaylar


Ekranların nefesleri kesen yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde tam anlamıyla garip ve enteresan olaylar yaşanıyor. Hakan Gümüşoğlu’nun Adana'ya gelmesiyle ortalık bir anda karışıyor. Züleyha ise tam bir çıkmazı yaşıyor. Demir Yamana ait olan şirkette yaşanan olaylar da seyirciyi adeta çileden çıkartıyor. İlgin olayların yaşandığı dizi ile ilgili final tarihinin de netleştiği söyleniyor. Dizinin müdavimleri ve hayranları ise çıkmaza giren diziyi ne yazık ki eskisi kadar takip etmiyor. 

Dizide Yaşanan Gelişmeler İzleyiciyi Şok Etti


11 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanan dizide yapılan hatalar ise izleyicinin gözünden kaçmadı. İzleyiciler sosyal medya ağlarında artık dizinin eski tadının kalmadığını ve bir daha diziyi izlemeyeceklerini belirtiyor. Saç baş yolduran ve bu kadarına da pes dedirten Bir Zamanlar Çukurova dizisi kısa bir süre sonra final yapacak.

Heyecan dolu maceraları ile dikkat çeken dizi hakkında final yapabilir söylentileri yer alıyor. Hatta final tarihinin de netleştiği iddia ediliyor. Sosyal medya ortamlarında dizinin geleceği hakkında tartışmalara neden olan yorumlar yer alıyor. Sürükleyici bir dizi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi son günlerde reytinglerde karışıklık yaşıyor. Bu karışıklıklar sonucunda ise dizinin final yapacağı söyleniyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış