15 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:58

Cuma Günü Bim Marketleri Kapanacak! Öyle Bir İzdiham Olacak Ki! Bim Kapıları Kapatmak Zorunda Kalacak! Bim İndirimin Dibine Vuracak

Cuma Günü Bim Marketleri Kapanacak! Öyle Bir İzdiham Olacak Ki! Bim Kapıları Kapatmak Zorunda Kalacak! Bim İndirimin Dibine Vuracak

Bim Cuma günü öyle bir indirime gidiyor ki. Bazı ürünleri herkes alamayacak. Bu Kasım indirimi kaçmaz. İzdiham çıkabileceği bekleniyor.

Bim bu hafta büyük bir sürprizle geliyor. Çeşit çeşit ürünler özel fiyatlarla satışa sunulacak. Bu indirimi kaçırmak istemiyorsanız sizde Cuma günü için acele edin. Almak istediğiniz ürünlerin listesini yapın ve o gün geldiğinde uygun fiyata alın. İlk defa yapılacak bu indirimleri kesinlikle kaçırmayın.

19 Kasım Cuma BİM’e Giden İndirimleri Kapar


Bu hafta BİM indirim kataloğunu yine sürprizlerle dolu bir şekilde yayınladı. Katalogda yok yok! Evinizin ihtiyaçlarından tutun temizlik, giyim, eşya birçok alanı kapsayan ürünler yer almaktadır. Peki katalogdaki bu ürünler nelerdir? Bu ürünleri inceleyelim.

Çeyiz dizenler ya da evinde ihtiyacı olup yeni almak isteyenler öncelikle sizler için elektrikli süpürge, ütü, 3 katlı tekerlekli kurutmalık, rendeli blender seti, ışıklı kette, granit sahan, tava seti, 7 parça çerezlik seti, siyah beyaz tuzluk biberlik, hazneli rende, metal kaşıklık, plastik ürünler,2'li oval tabak ve en can alıcı ürünler: Yemek masası,12 kişilik 51 parça rölyefle ve fileli porselen yemek takımı, beyaz cam set üstü ocak, beyaz ankastre set,8 bölmeli çok amaçlı dolap, çekmeceli ekmeklik, kaymaz taban yolluk vb. Katalogdaki ürünler say say bitmiyor, bu ürünler kesinlikle kaçmaz. Ve hepsi de uygun fiyattan sizlere sunuluyor.

Çocuklarımızı Çok Güzel Sürprizler Bekliyor


BİM her zaman ki gibi çocuklarımızı unutmuyor. Onlar için en sağlıklı ve en güzel ürünleri satışa sunuyor. Bu ürünleri inceleyecek olursak: Oyuncak puset, oyuncak şato, kinetik kum oyun seti, Jüpiter spor yarış arabası, ahşap satranç takımı,10'lu lisanslı balon, öğretmen bebek, buldum kutu oyunu be kitap çeşitleri, çocuk pijama takımları, çanta, ayakkabı, toka, patik ve daha birçok ürün sizleri beklemektedir. Sizde bu ürünler bitmeden elinizi çabuk tutarak cuma günü Bim’e yetişin. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış