16 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:57

Bim Cuma Günü Yine Coşacak! Bayram Değil Seyran Değil Ama Görülmemiş İndirim Bim Aktüel'de

Bim Cuma Günü Yine Coşacak! Bayram Değil Seyran Değil Ama Görülmemiş İndirim Bim Aktüel'de

Bim bu Cuma yaptığı indirimler ile gene ilk sırada yer almayı başardı. Cuma günü büyük bir izdiham bekleniyor. Bu indirimleri kesinlikle kaçırmayın.

Herkesin bildiği gibi Bim market Vuma günleri getirdiği aktüel ürünlerle müşterisinin yüzünü güldürüyor. Bu Cuma günü Bim markete gelen ürünler yine müşteriyi heyecanlandırdı. Her hafta erken saatlerde müşterilerin aktüel ürünleri görmek için sıraya girdiği market bu hafta yine dolup taşacak gibi görünüyor.

Bu hafta da her hafta olduğu gibi aktüel ürünler de çeşitli indirimler var. Bu kadar büyük indirimin neden olduğu müşteriyi şaşırttı. Müşteriler alışveriş için cuma gününü beklemeye başladı.

Bim Kaliteli Ürünleri Cazip Fiyatla Müşterilerinin Beğenisine Sunuyor


Piyasa değerine bakıldığı zaman fiyatları gayet cazip olan aktüel ürünler müşterilerin ilgi ve beğenisini çekmeye devam ediyor. Katalog ürünlerinin sınırlı sayıda olması da müşteriler için önem arz ediyor. Çünkü sınırlı sayıda olan bu ürünler çok çabuk tükeniyor.

Elektronik ürünlerden tutun da mutfak malzemelerine, bebek giyime, çocuk oyuncaklarına, küçük el aletlerinden araba malzemelerine her aradığınız ürünü bulabileceğiniz markette her kesime hitap eden satışlar mevcut durumdadır.

Beyaz Eşya İhtiyacınızı Artık Bim’den Karşılayın


Bim aktüel ürünler kataloğunda farklı ürünler yayınlamaya devam ederken geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da beyaz eşya satışı yaptığını duyurmuş oldu. Beyaz eşyaları da uygun fiyatlı olarak müşterilerine sunan market, kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı bir şekilde müşterilerine beyaz eşya satışı da yapmaya başlamış oldu. Almış olduğunuz beyaz eşyanızın ilgili servis ile kurulumunu ücretsiz olarak yaptırabileceğinizi de unutmayın.

Bim Aktüel Ne Demek?


Bim aktüel, haftanın belli başlı günlerinde yayınlanır. Bu ürünler genel olarak marketin aktif olarak stoğunda bulunmayan ürünlerdir. Bu aktüel ürünler indirimli fiyatlı olarak satışa sunulduğu için müşterilerin talebi fazla olur. Talep fazla olduğu için de genel olarak hızlıca tükenir.

Bim bu indirimli aktüel ürünlerinin satışını yayınlamak için her hafta katalog yayını yapar. Hangi zaman dilimi dahilinde hangi üründe indirim olacağını bu katalog sayesinde müşteriler öğrenmiş olur. Bu sayede ilgi alanına uygun ürünü o tarihte gidip kolayca satın alabilir.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış