16 Kasım 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:57

Fox TV’ye Dizi Dayanmıyor! Bir Dizi Daha Final Yaptı! Ceren Moray İsyan Etti! Emeklerimiz Boşa Gitti

Fox TV’ye Dizi Dayanmıyor! Bir Dizi Daha Final Yaptı! Ceren Moray İsyan Etti! Emeklerimiz Boşa Gitti

Fox Tv'ye dizi dayanmıyor. Bir dizi daha final yolunda. Ünlü oyuncu bu konuda açıklamalar yaptı. Emeklerimiz boşa mı gitti.

Yeni yapımlar arasında yer alan Yalancılar ve Mumları dizisi ani bir kararla birlikte erken final yapan dizi kervanına katıldı. Dizinin oyuncularından olan Ceren Moray ise bu durum karşısında tam anlamıyla isyan ediyor. Dizi ilk dönemlerde ilgiyle takip ediliyordu. Ancak kötü giden reytingler nedeniyle dizi finale gitti. Yalancılar ve Mumları isimli dizi sona erince Ceren Moray bu duruma tepki gösterdi.

Bir alışveriş merkezinden eşiyle birlikte çıkarken kameralara takılan Moray'ın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Dizinin bitmesiyle rahatlık yaşadığı gözlemlenen Ceren Moray bir konu ile ilgili isyan ettiğini açıklamaktan kaçınmadı. Geride kalan iki dizinin sona ermesi ve yeni projenin de final yapmasıyla oyuncunun üzgün olduğu belirtiliyor.

Ceren Moray Şanssızlık Yaşadığını Belirtti


Avlu ve Öğretmen isimli dizilerde seyirci ile buluşan Ceren Moray oyunculuğu konusunda şanssızlıkların peşini bırakmadığını ifade ediyor. Son olarak Yalancılar ve Mumları isimli dizide hayranları ile buluşan ünlü oyuncu bu dizininde final yapmasıyla isyan ettiğini dile getiriyor. Bu durum karşısında oyuncunun sevenleri de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Hayranları dizinin finale gitmesiyle birlikte büyük bir üzüntü duyduklarını dile getiriyor. Ceren Moray'da bu durumdan hiç hoşnut kalmadı. Dizinin erken final yapması hayranları tarafından üzüntü ile karşılandı. Yalancılar ve Mumları isimli dizi toplamda beş bölüm yayınlandı ve ne yazık ki altıncı bölüm yayınlanmadan final yaptı.

Ceren Moray'ı Üzen Hayal Kırıklığı


Fox TV projeleri arasında yer alan iki dizi ne yazık ki erkenden finale gitti. Yeni proje olan Yalancılar ve Mumları dizisi de beş bölümden sonra yayından çekildi. Oyuncular arasında yer alan Ceren Moray ise bu durum karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Diziye bir hayli emek verildiğini ancak beklentilerin karşılanmadığını ifade eden güzel oyuncu resmen isyan ediyor.

İzleyicinin diziye gösterdiği ilginin azlığından şikayet eden Ceren Moray verilen emeklerin bir anda sona erdiğini açıkladı. Seyircilerin farklı içerikler beklediklerini dile getiren ünlü oyuncu kendisinin de bu konuda talihsizlik yaşadığını diler getiriyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış