17 Kasım 2021 09:36 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:56

Masumlar Apartmanına Yeni Rakip Geliyor! Bu Sefer İşi Gerçekten Zor! Yayın Günü Değişebilir Mİ?

Masumlar Apartmanına Yeni Rakip Geliyor! Bu Sefer İşi Gerçekten Zor! Yayın Günü Değişebilir Mİ?

Masumlar Apartmanı dizisi dünya genelinde gerçekten insanların yaşadığı ve yaşayabileceği olayları anlatması ile de ilgi çekmeyi başardı. Gerçekçiliği ile insanları kendine bağlayan dizi, yaşanmış gerçek bir hikâyeden derlenmiş olması ile de ciddi bir hayran kitlesi oluşmasına sebep oldu. Fakat görünen o ki, Masumlar Apartmanına yeni bir rakip geliyor.

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisi salı günleri yayımlanıyor ve birçok rakibini büyük bir fark ile elemeyi başarıyor. Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı ünlü dizi psikoloji konulu olması ve oyuncuların profesyonel bir şekilde anı yaşatmaları ile herkesin ilgisini çekmeyi başaran yapımlardan.

TIKLA  >>   SON DAKİKA -   7 ŞEHİT - 10 ASKER YARALI 

Masumlar Apartmanı dizisi dünya genelinde gerçekten insanların yaşadığı ve yaşayabileceği olayları anlatması ile de ilgi çekmeyi başardı.  Gerçekçiliği ile insanları kendine bağlayan dizi, yaşanmış gerçek bir hikâyeden derlenmiş olması ile de ciddi bir hayran kitlesi oluşmasına sebep oldu.  Fakat görünen o ki, Masumlar Apartmanına yeni bir rakip geliyor.

Destan Dizisi Masumlar Apartmanına Rakip Olarak Geliyor!

23 Kasım Salı akşamı yayımlanacak olan Destan Dizisi’nin daha yayımlanması Türkiye'de gerçekleşmemesine rağmen yurt dışına satışı yapıldı.  Ve bundan dolayı da Masumlar Apartmanına gerçekten iddialı bir rakip olarak geleceği düşünülüyor.  Ayrıca başrollerinde Ebru Şahin’in olması da seyircilerin farklı bir şekilde ilgisini çekmeyi başarmışa benziyor.

Daha önce Ebru Şahin ATV’de yayımlanan Hercai dizisin de oynamış ve ekrana uzun bir ara vermişti. Fakat gerek aksiyon sahneleri olsun gerekse usta at biniş ve profesyonel sahne çekimleri ile gerçekten iddialı bir dizi ile ekranlara geri dönüyor.

Destan Dizisi, Masumlar Apartmanı'nın Reytinglerini Geçebilecek mi?
 

Birçok psikolojik sahnesi ile gündem olmuş ve asla reyting tahtından ayrılmayan Masumlar Apartmanı dizisi, Star TV’de yayımlanan Sana Söz dizisini eleyerek birinciliği kaptırmamıştır. Ayrıca Fox TV’de yayımlanan Evlilik Hakkında Her şey dizisi de ne yazık ki beklenen reytingi alamayarak ekranlara erken veda kararı almasına sebep oldu.  Tahtını kimselere kaptırmayan Masumlar Apartmanı, rakiplerini açık ara fark atarak birinciliği kimselere vermedi.

Şimdilerde senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ekranlara iddialı bir şekilde gelen Destan için de aynı durum söz konusu olabilir. Destan dizisi hayranları dizinin erken final kararı alması gibi bir durumda hayal kırıklığına uğrayabilir. Ekranların iddialı yapımları arasında yer alan Destan, gerek oyuncuları gerek aksiyon sahneleri ile oldukça sevilen yapımlar arasında yer alıyor.

Bu neden ile Masumlar Apartmanının reyting tahtını sallayacağa benziyor. Sevilen dizilerin hayranlarının merak ile beklediği bu sorunun cevabının önümüzde ki günler de belli olacağa benziyor. 

 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış