17 Kasım 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Tozkoparan İskender Tarihi Belli Oldu! Bu Sezon Farklı Bir Dünya Geliyor! Seyirciye Büyük Sürprizler Var

Tozkoparan İskender Tarihi Belli Oldu! Bu Sezon Farklı Bir Dünya Geliyor! Seyirciye Büyük Sürprizler Var

Kasırga TAYGU Koleji'ni başarıya itebilecek mi? Yaptığı yanlış dönüp dolaşıp kendilerine ortaya çıkaran Tayfun ne yapacak? Tozkoparanlar'ı pazar ortasında neler beklemektedir?

Önceki sezon finalinde Sultan II. Beyazıt'a olayı düşünülen suikastı özel güçleri ve Mavi Ay takımının yardımı ile önleyen Tozkoparan İskender, yeni sezonda zamangaçı alarak tarihin düzenini alt üst etmeyi düşünen "zamanbozanlara" karşı gelmeye çalışacak. Bu zor işte Mavi Ay takımı her an ki gibi İskender'e destek çıkarken, benlerini Pençezenler olarak anlatan Pençe takımı gizlice aldıkları zaman makinesiyle zamanın akışını değiştirmeye uğraşacaklar. 

Zamangacı alan mühendişbaşı Ahriman'ın kökünden gelen ve Pençe takımının başkanları olan Cenk ve dayısı Haluk, vaktin genelini yani Tozkoparan İskender'i alt edip tarihteki mühim kişileri ve kargaşayı karartmaya uğraşacaklar. Okçuluk, dövüş sanatları ve teknolojik keşiflerini kullanarak hedeflerini yapmaya uğraşan Pençe takımı önünde Mavi Ay ve İskender, vaktin ayarını korumak için her andan daha fazla dikkatli olmak ve fazla çalışarak güçlü düşmanlara engel olmak zorundadır.

Kasırga TAYGU Koleji'ni başarıya itebilecek mi? Yaptığı yanlış dönüp dolaşıp kendilerine ortaya çıkaran Tayfun ne yapacak? Tozkoparanlar'ı pazar ortasında neler beklemektedir? Zamangaç'ın olmadığında Mavi Ay arkada mı kalacak? Giovanni'nin padişahı öldürmek için yapılan plan işlerine gelecek mi? İskender görevini yapıp padişahı korumayı başarıya ulaşabilecek mi? 

Son Sürat Olaylar Serüveni 

Çağan Efe Ak, Tozkoparan İskender rolü ile başrolde yerini alırken, Tuana Naz Tiryaki, Leya Kırşan, Yağız Kılınç gibi oyuncular da karakterlerine oldukları yerden devam edecekler. Geçtiğimiz sezon 26 bölümü olarak televizyonda yarım kalan dizinin karakterleri ayrıca iki sinema filminde de oynadı. Tozkoparan Zafer ve Tozkoparan 1071 isimli projeler Türk tarihinin mühim dönüm noktalarına bahsetmesi bakımından iyi oldu. 

Kısaca Özet 

12 yaşında küçük biri olmasına rağmen çokça yeteneğe sahip olan kemankeş İskender, 2020 senesinden itibaren yaşadığı zamana geri gitmek ise tarihin gidişatı değişecek, Tozkoparanlar yok edilecek ve düşmanlar kazanacak. Ancak İskender'in sıkıntısı yalnız bu değildir. Onu bu zamanlar de pek çok yanlış bekliyor olacaktır. Bir şekilde kontrol etmeyi istemediği güçleri, her zaman peşinde olup Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş düşmanı Kasırga ekibi. Her zaman ve tabi ki bütün bu sorunlara karşı Mavi Ay takımı İskender'i tek bırakmayacak. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış