17 Kasım 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Tolga Sarıtaş’ın Yeni Dizisi Başlıyor! Hayranlarına Müjdeyi Verdi! Hasret Sona Eriyor

Tolga Sarıtaş’ın Yeni Dizisi Başlıyor! Hayranlarına Müjdeyi Verdi! Hasret Sona Eriyor

Ünlü ve yakışıklı oyuncu en son Show TV’de yayımlanan arıza adlı dizisi ile 30 bölümlük bir serüvene girmişti. Ve 30.bölüm ile final yaparak ekranlara veda etmişti.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ekranlara bomba bir dizi projesi ile geri dönmeye başlayacağı haberleri alındı. Ünlü oyuncu ilk oyunculuk sektörüne adımını Sende Gitme dizisi ile adım atmıştı ve ilk proje sürecini gerçekleştirdikten sonra hız ile kariyerinin basamaklarını  geçmiştir. Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım  Gültepe ve Söz  dizilerinde oynamıştır ama en çok çıkışı Güneşin Kızları dizisinde gerçekleştirmiştir.

Tolga Sarıtaş’ın Hayranlarının Yüzünü Güldüren Yeni Projesi

Ünlü ve yakışıklı oyuncu en son Show TV’de yayımlanan arıza adlı dizisi ile 30 bölümlük bir serüvene girmişti.  Ve 30.bölüm  ile final yaparak ekranlara veda etmişti.  Ünlü oyuncu bu projesinde de çok ses getirerek büyük beğeni toplamıştır.  Ve bu son dizi projesinden sonra 1 yıllık ekranlardan uzak kalarak inzivaya çekildi.  Ve yeni bir dizi projesi ile ilgili bir açıklama yapmayarak hayranlarını merakta bıraktı.

Yakın zamanda tekrardan bir dizi projesinde oynayacağı konusu gündeme gelerek, hayranlarının yüzünü bir yıl aradan sonra güldürdü. Sarıtaş arıza dizisinin ardından Netflix'te başrollerini Engin Kürek ile paylaştığı bir dizi projesini atıldı fakat bu dizi projesi 2022'de yayımlanacağı duyuruldu. Bu neden ile de Sarıtaş’ın yeni bir diziye başlaması hayranları tarafından dört gözle beklenen bir durumdu.

Ve sonunda Tolga Sarıtaş’ın senaristliğini Gökhan Horozum’a ait olan bir dizide başrol olarak oynayacağı açıklaması geldi. Gökhan Horzum son dönemlerin gerçekten popülaritesi artıran dizilere imza atan bir isim oldu. Çukur dizisi ile birçok oyuncunun hayalleri olan kariyer basamaklarına atlamasına olanak sağladı. Tolga Sarıtaş gerek oynadığı karakterler gerek ise başrollerini paylaştığı kişiler ile gerçekten her dizide çok ses getiren oyunculardan oldu.

Fakat bu sefer durumlar biraz daha farklı ve Tolga Sarıtaş ile beraber  oynayacak kadın  başrol oyuncu  daha kesin olarak netleşmiş bir isim yok. Dizinin aralık ayında çekimlerine başlayacağı ve bu neden ile de yakın zamanda dizinin kadın başrol oyuncusunun netleşeceği düşünülüyor.

Tolga Sarıtaş’ın Yeni Dizisi’nin Konusu Ne?
 

Tolga Sarıtaş her oynadığı dizide gerçekten  ismini daha üst seviyelere taşımayı başaran bir isim.  Ve her oynadığı dizi ve film projesini daha üst seviyelere taşımayı başardı. Yeni oynayacağı dizi için de aynı performans yakışıklı oyuncudan bekleniyor. Fakat dizi hakkında şu anda herkesin tek bildiği şey Aralık ayında başlayacağı ve yakın zamanda başrol kadın oyuncusunun belirleneceği. Bu durum hayran kitlesinde merak konusu haline gelse de, ünlü oyuncu bu konuda sessizliğini koruyor.

Tolga Sarıtaş’ın Dizisi Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?
 

Oyunculuk sektöründe adı çok duyulan, yeni bir dizi projesine başlaması herkesi meraklandırmaya yetti. Başrollerini kimin ile paylaşacağı konusu şu sıralar gündemde yer alan konular arasında. Dizinin çekimlerine henüz başlanmaması bu konuya bir netlik getirilemiyor. Profesyonel bir hazırlık sürecinde olan dizi çalışanları, aralık ayı itibari ile çekimlere başlıyor. Dizinin yayınlanma tarihi ise 2022 yılının ilk günleri olarak söylenenler arasında.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış