18 Kasım 2021 09:41 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Yeni Bir Dönem Başladı! Süleyman Demirel Devri! Bakın Neler Neler Olacak

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Yeni Bir Dönem Başladı! Süleyman Demirel Devri! Bakın Neler Neler Olacak

Dizinin ana konusu Kıbrıs'ın kurtuluş mücadelesi ve bu mücadele içerisinde Türkler'in gösterdiği çaba ve gayret olmaktadır. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin son bölümlerin de Süleyman Demirel devrinin başladığı görülüyor.

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden bir olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi son zamanlar da yeni bir döneme girmesi ile gündeme geliyor. Dizinin ilk bölümünden bu yana çok büyük bir ilgi ile takip edilmesi şu anda da aynı ilgiyi görmesini sağlıyor. TRT 1 ekranlarının reyting bakımından en etkili sonucu veren dizilerinden biri olmaktadır.

Hem oyuncular hem de dizinin konusu izleyicileri çok fazla etkiliyor. Dizi her bölümü ile heyecan durumunu en üst seviyelere çıkarmayı başarıyor. Özellikle son dönemler de yeni bir döneme girmesi ile izleyicileri ekran karşısına toplamayı başardı. Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural'ın başrollerini paylaştığı bu dizi son zamanların en iyi tarih dizilerinden biri olarak anılmaya başladı.

Süleyman Demirel Devri!

Dizinin ana konusu Kıbrıs'ın kurtuluş mücadelesi ve bu mücadele içerisinde Türkler'in gösterdiği çaba ve gayret olmaktadır. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin son bölümlerin de Süleyman Demirel devrinin başladığı görülüyor. Devrin değişmesi ile birlikte dizide de pek çok değişikliğin yaşanacağını anlamak mümkün olmaktadır. Aynı zaman da son zamanlar da Ahmet Kural'ın gösterdiği efsane oyunculuk performası da çok konuşulmaya başladı.

1967 yılının başlaması ile birlikte 1974 yılının son hareketine doğru ilk adımlar atılıyor. Dizinin bundan sonrasında ise daha heyecanlı dakikaların yaşanacağı biliniyor. Sürgün olan Rauf Denktaş ile dönemin en genç cumhurbaşkanı Süleyman Demirel bir araya gelerek Kıbrıs'ın kurtulması konusunda bir takım görevler üstleniyor.

Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan en önemli dizilerden biri olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi son zamanlar da sosyal medyanın gündemi haline geldi. Ankaralı isimli karakter 3 yıldır ölü olarak biliniyordu. Daha sonra diziye tekrar dâhil olması pek çok kişinin hayret içerisinde kalmasını sağladı.

Dizi içerisinde en sevilen karakterlerden biri olan Ankaralı'nın yeniden diziye dâhil olası sosyal medyanın gündem konularından biri haline gelmesini sağladı. 19 Kasım cuma akşamı yeni bölümü ile saat 20.00 'da TRT ekranlarında izleyici karşısında olacak. Yeni bölüm de heyecan ile bekleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış