18 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Yılbaşı Fiyatını Açıkladı! 16 Yıl Sonra Sahnelere Geri Dönüyor! Mahsun Kırmızıgül’ün Aylık Kazancı 10 Bin TL İmiş! Yılbaşı Ücreti İse Dudak Uçuklattı

Yılbaşı Fiyatını Açıkladı! 16 Yıl Sonra Sahnelere Geri Dönüyor! Mahsun Kırmızıgül’ün Aylık Kazancı 10 Bin TL İmiş! Yılbaşı Ücreti İse Dudak Uçuklattı

Son filmi Mucizeyle birlikte bir filmi de geride bırakarak aylık kazancının 10 bin lira olduğunu açıkladı. Eğer müzik sektörüne devam etseydi şuan ki kazancının tam olarak 100 milyon dolar olacağını belirten ünlü sanatçı aylık 10 bin lirayla geçimini sağladığını söyledi.

Ünlü sanatçı 16 yıl sonra yeniden sahnelere döneceğini açıkladı. Böylece Mahsun Kırmızıgül’ün gecelik kazancı merak konusu olmuşken bir gece de kazanacağı miktarı 5 milyon lira olarak belirledi. Çok uzun aradan sonra tekrar sahnelere dönerek yapımcılığa da ara verdi. Filmlerden istediği ilgiyi göremediği için sahnelere dönme kararı aldı.

Mahsun Kırmızıgül Sahnelere Dönüyor


Son filmi Mucizeyle birlikte bir filmi de geride bırakarak aylık kazancının 10 bin lira olduğunu açıkladı. Eğer müzik sektörüne devam etseydi şuan ki kazancının tam olarak 100 milyon dolar olacağını belirten ünlü sanatçı aylık 10 bin lirayla geçimini sağladığını söyledi. Sinema alanında uluslararası hedefe ulaşmak isteyen sanatçı maalesef beklediği ilgiye sinema sektöründe ulaşamadı. Böylece tekrar müzik piyasasına dönme kararı verdi. Zaten iki senedir albüm hazırlığında olan sanatçı bu yılbaşında Show TV kanalında program yaparak sahne alacak. Yeni albümünün de tanıtımını yakın zamanda yapacağını duyuran ünlü sanatçı yeni albümünden beklediği ilgiyi bulabilir diye umuyoruz.

Mahsun Kırmızıgül’ün Sahne Fiyatı Dudak Uçuklattı
 

Mahsun Kırmızıgül’ün bir gecede alacağı yılbaşı ücreti dudak uçuklattı. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk ve yapımcılık gibi meslekleri de yapan sanatçı, son yıllarda yaptığı filmlerden istediği geliri elde edemedi. Bu yüzden 16 yıl ara verdiği sahnelere tekrar döneceği haberini sevenleri ile paylaştı. Zaten bir albüm hazırlığı içerisinde olan ünlü sanatçı yakın zaman da sahnelere dönecek. Yaklaşık 2 yıldır aralıksız yeni albümü için çalışan Mahsun Kırmızıgül, sık sık paylaşımlar yaparak albüm hazırlığını takipçileriyle paylaşıyor.

Yılbaşı Konserinden Kazanacağı Miktar Tam 5 Milyon Lira
 

Mahsun Kırmızıgül,  yılbaşında Show tv kanalında çıkarak ilk anlaşmasını imzaladı. Ünlü şarkıcı bir gecede tam olarak 5 milyon lira kazanacak. Twitter hesabından haberi takipçilerine duyurdu, "Sevgili dostlar, yaklaşık iki yıldır emek verdiğimiz albüm çalışmasının sonuna geldik. Perşembe günü sizlere yeni albümün ne zaman çıkacağını, içinde kaç eserin yer alacağını, albümün ismini paylaşacağız." Diyerek durumu haber verdi. Böylece müzik piyasasına tekrar dönecek olan sanatçı yeni albümüyle adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış