18 Kasım 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Oya Başar Odaya Girdim! Levent Beni Tanımadı Dedi! Bir Anısını Anlattı! Duygu Yüklü Anı Herkesi Üzdü

Oya Başar Odaya Girdim! Levent Beni Tanımadı Dedi! Bir Anısını Anlattı! Duygu Yüklü Anı Herkesi Üzdü

Ameliyat olduğu gün eski eşi Levent Kırca'nın onu ameliyattan sonraki halini görünce üzülmesi ve şaşırması Oya Başar'ı da üzdüğünü ifade etti. Bu sürecin kendisinin tanınmayacak derecede yorduğunu yıprattığını ifade eden Başar o dönemin hatıralarını anlatırken o dönem gözlerinin önüne geldiğini ve tekrar bu üzüntüyü hissettiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Oya Başar eski eşi Levent Kırca ile evli olduğu yıllara ait anısını şöyle ifade etti: Oya Hanım 19 yıl evliği kaldığı Levent Kırca ile o dönemde meme kanseri teşhisi konulduğunu ve ameliyat geçirdiğini ifade eden Başar ameliyattan sonra eski eşinin yanına hastaneye geldiğini ifade etti.

Ancak Levent Bey'in kendisini odaya girince tanıyamadığını Levent Bey'in odadan çıkıp emin olmak için tekrar odayı öğrenip doğru olduğundan emin olduktan sonra tekrar içeri şaşkın bir şekilde girdi zamanlar tedaviden dolayı saçlarının da olmadığını ifade eden Başar eşinin kendisinin o halini görünce çok üzüldüğünü ona defalarca nasıl olduğunu sorduğunu ve daha fazla kendisini bu şekilde görmeye dayanamadığı için odadan ayrıldığını ifade etti.

Desteğini Esirgemedi 

Oya Başar zor günler yaşadığını bu dönemi anlatırken duygulanan ünlü oyuncu bu süreçte eski eşinin onun destekçisi olduğunu belirtti. Kanser tedavisi sürecini bir magazin programında anlatan ünlü oyuncu o dönemlerin çok zor geçtiğini Levent Kırca'nın kendisinden desteğini esirgemediğini söyledi.14 yıl önce geçirdiği o hastalığın anılarını ve eski eşi ile anılarının taze olduğunu belirten oyuncu Levent ile zor zamanlar geçirdik ama her zaman birbirimizin destekçisi olduklarını dile getirdi.

Meme Kanserinin Öneminden Bahsetti


Her kadın için meme kanserinin erken teşhisinin öneminden bahseden ünlü oyuncu bu konuda tüm kadınların dikkat etmesi gerektiğini ifade etti. Her yıl düzenli olarak doktor kontrolüne gidilmesi gerektiğini ifade eden Başar bu konun onun için önemli olduğunu söyledi. Sağlığın her şeyden önemli olduğunu hastalık sürecinde çok iyi anladığını özellikle saçlarının kaybetmesinden çok etkilendiğini dile getiren ünlü oyuncu bu süreci hiçbir kadının yaşamamasının dilediğini söyledi.

Ameliyat olduğu gün eski eşi Levent Kırca'nın onu ameliyattan sonraki halini görünce üzülmesi ve şaşırması Oya Başar'ı da üzdüğünü ifade etti. Bu sürecin kendisinin tanınmayacak derecede yorduğunu yıprattığını ifade eden Başar o dönemin hatıralarını anlatırken o dönem gözlerinin önüne geldiğini ve tekrar bu üzüntüyü hissettiğini belirtti.2015'te hayatını kaybeden eski eşi Levent Kırca'yı rahmetle anan Oya Başar ne kadar boşandığı eski eşi de olsa onunla ilgili anılarının hâlâ canlı olduğunu dile getirdi.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış