18 Kasım 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi’nin Reyting Rekorları Dünya Listesinde! Tüm Dünya Bizi İzliyor

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi’nin Reyting Rekorları Dünya Listesinde! Tüm Dünya Bizi İzliyor

Muhteşem Türk yapımı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, daha 2 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen tarihi dizi önerileri listesine de 1 numara ile girmeyi başaran yapımlardan oldu.

Geçen hafta TRT 1 kanalında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi daha iyi bölümü ile izleyicilerin gözlerini büyülemiş ve ulusal çapta reytinglerin sahibi haline gelmiştir. Kısa sürede elde ettikleri Bu başarının yanı sıra da çoğu yapımcının ve televizyon kanal sahiplerinin takip ettiği ‘’The Wİt’’ ismi ile bilinen platforma da birincilik ile yer aldı. Bu başarıların yanı sıra bir de ‘’Daily Wit’’  listesine reyting birinciliği ile gündeme geldi.

Alparslan Büyük Selçuklu İddialı Bir Giriş Yaptı


Muhteşem Türk yapımı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, daha 2 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen  tarihi dizi önerileri listesine de 1 numara ile girmeyi başaran yapımlardan oldu. Ve bundan sonraki bölümlerde ise daha çok aksiyon savaş sahneleri olacağı düşünülüyor ve gerçekten herkes tarafından daha da çok konuşulacağa benziyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Başroller Oyuncuları  Adeta Büyüledi


Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisi iki oyuncunun uzun zamandır ekranlardan uzak kalması ile geçmişte oynadığı profesyonel diziler ile gündemden  hiç düşmeyen isimler. Bu dizi 14048 ve 1071  yılları arasındaki Anadolu'da yapılan fetihlerin sürecin anlatıldığı tarihi bir dizi projesidir.

Adını şimdiden dünyaya duyuran dizinin yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk yapıyor yönetmenlik koltuğunda ise Sedat İnci oturuyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Muhteşem Oyuncu Kadrosu


İsmini bu denli çabuk duyuran bir dizinin en merak edilen şeylerinden biri de oyuncuları olmuştur bu dizinin oyuncuları ise şu şekilde.  Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen ve  Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu’nun paylaştığı dizide.

Oyuncu kadrosunda Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Mim Kemal Öke, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal, Toprak Sergen, Ogeday Girişken, Metehan Şahiner, Esra Kızıldoğan ve Onur Ayçelik gibi  ünlü oyuncular karakterlere hayat veren isimler.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi Ne Zaman?
 

Adını bu kadar çok duyurmuş olan bir dizi herkesin ilgisini çekmekte ve hangi gün, saat kaçta başlıyor soruları ortaya çıkarmıştır. “Alparslan: Büyük Selçuklu” Her pazartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında oluyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış