18 Kasım 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Acun Ilıcalı Ve Demet Özdemir Buluştu! Yeni Proje Başlıyor! Bu Sefer Bambaşka Bir Dizi Mi Geliyor

Acun Ilıcalı Ve Demet Özdemir Buluştu! Yeni Proje Başlıyor! Bu Sefer Bambaşka Bir Dizi Mi Geliyor

Büyük bir seyirci kitlesini kendine çekmeyi başaran başarılı kadın oyuncu Demet Özdemir, Acun Ilıcalı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasını sosyal medya hesaplarından paylaşılanlar akılları kurcalamaya başladı.

Televizyonda yayın yapan diziler, programlar ya da farklı başlık altında sunulan yayın akışlarında sevdiğimiz, bize daha yakın gelen ya da başarılı bulduğumuz insanları daha fazla izleme isteği olur. Dizi bizi sarmasa dahi sırf bizim için gözümüzde favori olan karakter oynadığı için daha çok izleme isteği dolar. Burada dizinin içeriği ile de bu yüzden bazen ilgilenmeyiz. 

Bu şekilde bize başarılı gelen, ne tür dizi içeriğinde olursa olsun izleme isteği olan oyunculardan biri de hiç şüphesiz Demet Özdemir’dir. Demet Özdemir dikkat çeken başarılı oyunculuğu ve karakteri ile büyük bir seyirci kitlesi toplamayı başarmış. Demet Özdemir 'de bu ışığı gören Acun Ilıcalı da yakın zamanda birtakım görüşmeler gerçekleştirdi. Ve seyircinin aklına hemen Acun Medyada Demet Özdemir yine mi yer alacak gibisinden sorular akıllara gelmeye başladı.

Demet Özdemir'den Dizi Bekleniyor! 
 

Büyük bir seyirci kitlesini kendine çekmeyi başaran başarılı kadın oyuncu Demet Özdemir, Acun Ilıcalı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasını sosyal medya hesaplarından paylaşılanlar akılları kurcalamaya başladı. Sonuç olarak herkes Demet Hanımdan yeni bir dizi ışığı beklemeye başladı. Bunun nedeni ise Demet Özdemir'in başarılı ve gerçekçi bir şekilde rolüne kendini kaptırmasıdır.

Demet Özdemir'in Başarı Yakaladığı Diziler Hangileridir? 
 

Demet Özdemir genelde ismini yaz dizileri ile duyurmuştu. Bunlar: Erkenci Kuş, Çiçek Kokusu, No:309 isimli dizlerdir. Yazlık diziler ile başarıyı yakalayan Demet Özdemir’in yıldızı parladı.

Acun medyanın yapımcılığını üstlendiği son oynadığı dizi ile dikkatleri oldukça üzerine çekmeyi başardı. Büyük başarı yakaladığı "Doğduğun Ev Kaderindir" büyük bir reyting elde ederek izleyenlerden tam not aldı. Ekranlara veda eden dizinin ardın oyuncunun hayranları yeni bir proje de yer almasını beklerken bu görüşme yeni bir proje ile ekranlara geri dönüyor mu sorusunu akıllara getirdi. Doğduğun Ev Kaderindir ile Demet Özdemir dram konulu alışılmışın dışında bir konu ile gönüllerde taht kurdu. Bu dizi ile özellikle elde ettiği başarı onun kariyerinde sıçrayarak adım atmasını sağladı. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış