19 Kasım 2021 09:58 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:14

Evlenmek İsteyen Adam Duvarlara İlan Asarak Eş Arıyor! İşte Aradığı Kriterler! Tüm İlçe İlanlarla Doldu

Evlenmek İsteyen Adam Duvarlara İlan Asarak Eş Arıyor! İşte Aradığı Kriterler! Tüm İlçe İlanlarla Doldu

İstanbul Arnavutköy'de ikamet eden 60 yaşındaki Ferhat Kara adlı vatandaş bundan tam 10 sene önce çok sevdiği ve değer verdiği eşini kaybetti. Mutlu bir evliliği olan Ferhat Kara eşinin ölmesiyle yalnız kalınca tekrar evlenmek istedi ama bir türlü kendi kriterlerine uygun birini bulamadı.

Arnavutköy'de yaşayan Ferhat Kara adlı vatandaş 10 yıl önce eşini kaybetti. Eşini kaybeden 60 yaşındaki Ferhat Kara tekrar evlenmek isteyince çabaları sonuç vermeyince kendine göre hazırladığı eş ilanını direklere asmaya başladı.

Evlenemeyince Bu Yolu Buldu


İstanbul Arnavutköy'de ikamet eden 60 yaşındaki Ferhat Kara adlı vatandaş bundan tam 10 sene önce çok sevdiği ve değer verdiği eşini kaybetti. Mutlu bir evliliği olan Ferhat Kara eşinin ölmesiyle yalnız kalınca tekrar evlenmek istedi ama bir türlü kendi kriterlerine uygun birini bulamadı. Bazı eş adaylarının isteklerini karşılayamadığını bazı eş adaylarıyla uyuşamadığını belirten Ferhat Kara evlenmenin zor olduğunu belirtti.

Gerek kendisi gerekse de tanıdıkları, akrabaları ve arkadaşları tarafından evlenmek için çabaladıklarını, kendisinin de   çok aradığını ama bir türlü uygun bir eş bulamadığını belirtti. Ferhat kara en son çareyi afiş hazırlayıp direklere asmakta buldu. Afişleri ilçedeki tüm direklere astı. Sokak sokak  gezerek ilçedeki direklere afiş asmaya başladı. Ferhat Kara'nın aydınlatma direklerine astığı afişlerde "evlenmek istiyorum" yazılıyor. Ferhat Kara üşenmeden, sıkılmadan direklere afiş asıyor.

Durmak Yok Eş Bulana Kadar Devam 


Evlenmek için çok çabalayan ama bir türlü evlenemeyen Ferhat Kara çevredekilerin eleştirilerine aldırmadığını söyledi. Ferhat Kara'nın direklere afiş astığını gören vatandaşlar şaşırmadan edemiyorlar. Ferhat Kara vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmadan afişlerini asmaya devam etti. Kendisine şaşıran insanların şaşırmamalarını anlayış göstermelerini istedi. Yalnızlığın zor olduğunu hayatın yükünü tek başına kaldırmakta zorlandığını, huzuru ve mutluluğunu aradığını belirtti.

vermelerini söyledi. Doğru ebeveyn olarak çocuklarına örnek olup topluma faydalı evlat yetiştirmek gerektiklerini belirtti. Mutlu bir evliliğin mutlu bir ailenin temeli olduğunu belirtti.

Temiz ve güzel bir toplum için mutlu ve huzurlu evliliklerin olması gerektiğini vurguladı. Bu yüzden kendisi de mutlu bir evlilik için çabaladığını söyledi. Kendisine eşlik edecek yol arkadaşı aradığını bulana kadar da  durmadan devam edeceğini belirtti.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış