19 Kasım 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:13

Sinem Kobal İkinci Kez Hamile! Bebeğin Cinsiyeti Henüz Belli Değil! Kenan İmirzalioğlu İkinci Çocuk Bana Benzeyecek

Sinem Kobal İkinci Kez Hamile! Bebeğin Cinsiyeti Henüz Belli Değil! Kenan İmirzalioğlu İkinci Çocuk Bana Benzeyecek

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal hayranları henüz Lalin'in yüzünü çok net görememişken şimdi ise yeni bebeğin heyecanını yaşıyorlar. İkilinin sosyal medyadaki resimlerinin altına yeni bebek ile ilgili yorum yağıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ikinci kez anne baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz gün Emigan'da objektiflere yakalandı. Kendisine bebek ile ilgili sorular yönelten muhabirlere, bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söyledi. 
Sevilen oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 2016 yılında dünya evine girmişti. Bu yıl Lalin isminde kızlarını kucaklarına alan çift ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre ünlü çift önceki gün Emirhan tarafında trafikte görüntülendi. Aracın camından muhabirlerle konuşan Kenan İmirzalıoğlu yorgun olduğunu 'Bu akşam değil, bana müsaade edin'. Sözleriyle ifade etti. 


Bebeğin Cinsiyeti Henüz Belli Değil


Gazetecilerin başarılı oyuncuya yönelttiği bebeğin cinsiyeti ne sorusuna henüz belli değil cevabını verdi. Daha öncelerde muhabirlerin çocukları Lalin hakkındaki sorularına neşeli bir şekilde cevap veren İmirzalıoğlu ile Kobal, "Acaba yanlış bir şey mi yaptık?" diyerek, herkesi güldürmüştü. Anne ve baba olmanın haklı gururunu yaşayan ve güzelliklerinden bahseden sevilen çift, "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi. Allah herkese nasip etsin inşallah." Şeklimde konuşmuştu. 


Gözleri İle Herkesi Azarlayabilir


Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yine önceden verdiği röportajların birinde "Lalin annesinin kopyası." diyen Kenan İmirzalıoğlu, "Yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor." şeklinde konuşmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal hayranları henüz Lalin'in yüzünü çok net görememişken şimdi ise yeni bebeğin heyecanını yaşıyorlar. İkilinin sosyal medyadaki resimlerinin altına yeni bebek ile ilgili yorum yağıyor. Yeni bebeğin cinsiyeti hakkında fikir yürüten sevilen çiftin takipçileri Lalin'in net yüzünü görmek için de heyecanlandıklarını belirtiyorlar. Küçük Lalin'e ise abla olacağı hakkında yorumlar geliyor. Sevimli Lalin'in çok tatlı bir abla olacağı kesin. Yeni gelecek olan bebeğin kaç aylık olduğu ve tahmini doğum tarihi ise henüz belli olmuş değil.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış