19 Kasım 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:13

Harika Avcı Maddi Açıdan Zor Durumda Mı? Kirasını Ödeyemiyor! Pansiyonda Mı Kalıyor! İşte Son Durumu

Harika Avcı Maddi Açıdan Zor Durumda Mı? Kirasını Ödeyemiyor! Pansiyonda Mı Kalıyor! İşte Son Durumu

Sanatçı Harika Avcı son dönemde yaşadığı maddi zorluklar sebebiyle ev kirasını bile ödemeyip pansiyona yerleştiği öne sürülmüştü.

Türk sinemasının 80'li yıllara damgasını vuran 61 yaşındaki Harika Avcı son zamanlarda yaşadığı maddi zorluklar ve olaylar sebebiyle uzun süre gündemde kalmıştı. Ev kirasını bile ödemekte güçlük çeken Harika Avcı duyulur  diye  emekli olmak istemediği ortaya çıktı. 

Avcı'nın Son Günlerdeki Durumu 


Sanatçı Harika Avcı son dönemde yaşadığı maddi zorluklar sebebiyle ev kirasını bile ödemeyip pansiyona yerleştiği öne sürülmüştü. Pansiyona yerleşen Harika Avcı'nın ev kirasını ve faturalarını bir iş adamı hayranının ödediği uzun süre konuşuldu. Avcı’nın durumunu medyadan takip eden, gören ünlü fenomen  Selin Ciğerci de Harika Avcı'nın ev kirasını ödemek ve ona maddi destek de bulunmak için sanatçıya ulaşmaya çalışmış ancak ulaşamamıştı.

Daha önce Harika Avcı'nın evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasının çalındığı iddiasıyla çalışanı hizmetli Sunay Y.’yi mahkemeye verdiği de ortaya çıktı. Avcı ifadesinde "parasının çalındıktan 1 gün sonra çalışanını aradığını ve onun  telefonlarını açmadığını ona sadece kendisiyle konuşmak istediğini söylemek için eve çağırdığını ama çalışanın geldiğinde agresif  ve sinirli olduğunu  kendisine ters davrandığını " iddia etti. Ayrıca çalışanı hizmetli Sunay Y. tartıştıktan sonra kendisini iteklediğini kolunu yaraladığını ve hizmetli Sunay Y. tarafından darp edildiğini hastaneden darp raporu aldığını belirtmişti.

Ve ayrıca paranın yerini hizmetlisinden başka kimsenin bilmediğini anlatmıştı Savcılık Harika Avcı'nın ifadesine göre hizmetli Sunay Y. hakkında taşınmaz olan apartman içinde bulunan malı habersiz  almak kastıyla hırsızlık suçu kapsamında 10 yıla kadar  hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı. Hizmetli Sunay Y. sanatçı Harika Avcı'yı darp etmek ve evinden para çalmak suçuyla mahkeme karşısına çıkacak. Harika Avcı yaşadıkları olaylar ve pandemi etkisiyle maddi olarak çok zor durumda olduğu uzun süredir konuşuluyor.

Avcı :Ya Duyulursa...


Harika Avcı'nın yaşadığı maddi zorluklar sebebiyle emekli olmak için resmi işlemleri başlattığı ama sonradan vazgeçip ya duyulursa diye vazgeçip işlemleri durdurttuğu ortaya çıktı. Duyulmasın diye bu durumu kabul etmediği emekli olmayı reddettiği söylentileri konuşuluyor. Böyle olunca da  Avcı'nın emekli olmaktan utandığı söylentileri gündeme oturdu. Eğer emekli olmayı kabul etseydi 5 bin TL emekli maaşı alacaktı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış